Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Јас денес за ручек правев лазања, ама стариов по дифолт загрижен да не не ни стигне за да се прејадеме земал уште по 10 ќебапи по чоек од Дестан. Ене ги ќебапине се оладија, ако не ги спакува некој до утре ќе ги јаде кучето на балдзата.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: RikiRulz на 27 Март 2012, 11:15:51 amKaфани/Биртии...Оваа кај што идам јас, карши... педагошка ФИЛИП 2-ри, моментално боље биртија нема... А и ме изненади во Лисиче Кафана/Биртија Спорцка Гостилница... Мала е Рики ептен, иначе добра скара праат.
Kaфани/Биртии...Оваа кај што идам јас, карши... педагошка ФИЛИП 2-ри, моментално боље биртија нема... А и ме изненади во Лисиче Кафана/Биртија Спорцка Гостилница...
Цитат: gOJDO на 24 Март 2012, 18:42:47 pmЈас денес за ручек правев лазања, ама стариов по дифолт загрижен да не не ни стигне за да се прејадеме земал уште по 10 ќебапи по чоек од Дестан. Ене ги ќебапине се оладија, ако не ги спакува некој до утре ќе ги јаде кучето на балдзата.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)гОЈДО, дај бе рецепта за лазањиве! Озбилен сум!
А реков изненаден сум од Спортцка гостилница во Лисиче