Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
У која сендвичара кај нас го има ова?
Денес јадев „Царско месо“, dish of the day во „Пелистер“. Со бокалче црно вино од „Камник“. Прекрасно се најадов. Воедно, по дузина посети, „Пелистер“ добиваат препорака од мене за квалитетна храна. До сега не се десил ниту еден промашај.
Цитат: Simo - Carrier166 на 11 Ноември 2014, 21:35:35 pmДенес јадев „Царско месо“, dish of the day во „Пелистер“. Со бокалче црно вино од „Камник“. Прекрасно се најадов. Воедно, по дузина посети, „Пелистер“ добиваат препорака од мене за квалитетна храна. До сега не се десил ниту еден промашај.Колку те избричија.
И јас ги препорачувам Пелистер, ретко имаат утка. Се случува, ама ретко
кај се збореше дека во скопјево има добра чварка да се купи? нешто околу washfabrick беше или се лажам? може по конкретна локација? или некоја друга...
Цитат: Banzai на 12 Ноември 2014, 10:27:20 amИ јас ги препорачувам Пелистер, ретко имаат утка. Се случува, ама ретко Карбонарата им е фантастична, али задњи пут имаше некоја уштеџевина на суровини. Јеби га, криза е.
Цитат: zeroSignal на 04 Ноември 2014, 23:55:47 pmСи постои, само на друга локација. На едносмерната улица со кафичите, после нив десно и нагоре.Цитат: Drive-r на 05 Ноември 2014, 00:00:28 amБарај деспина и ќе бараш гемиџиска пастрмајлија.Локејшн?
Си постои, само на друга локација. На едносмерната улица со кафичите, после нив десно и нагоре.
Барај деспина и ќе бараш гемиџиска пастрмајлија.