Автор Тема: Храна  (Прочитано 1156233 пати)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20700
Одг: Храна
« Одговори #4170 на: 05 Ноември 2014, 10:50:45 am »
Абе људи, фала пуно, ама ја едвај у Дебар Маало се снаоѓам со уличкине, а не па у Велес... Нешо локација, воа-ноа... У Велес знам кај е автобуската, Судот, црквата со паркчето у близина и каде беше Снупи, така да, локејшн пор фавор :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
« Одговори #4171 на: 05 Ноември 2014, 11:06:13 am »
Снупи што ти го кажуваат, е пред тоа Снупи што го знаеш десно во една уличка нагоре. Од лева страна ќе ти дојде школо едно. Кога одиш накај старото снупи поминуваш еден куп кафичи од десна страна, првата уличка десно после кафичите и нагоре ќе го видиш снупи. Тоа мислам дека и првото снупи во Велес, ако не грешам.

Баже пити ти е после судот, попрецизно тука 41.718167, 21.780238

Можеш да се паркираш на паркингот малце подоле по патот од десна страна. На мапата ти е лево од локацијата.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #4172 на: 05 Ноември 2014, 11:13:06 am »
Тенќуверимач сењор Банѕај :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 3892
« Одговори #4173 на: 05 Ноември 2014, 11:18:38 am »
Исто можеш да пробаш добра пастрмајлија и во Хотел Романтик, според мене најдобра досега што сум пробал оваа сезона. Малце е поскапа од Баже Пити ама мислам дека се исплаќа. Исто така сега доста ја фалат и питата во Хотел Гардениа така да можеш и таму да пробаш, таму е исто со Баже Пити цената. Во Баже Пити оваа година имам јадено 2 пати и мислам дека паднат им е малце квалитетот.

Хотел Романтик знаеш каде е, а за Хотел Гардениа еве ти мапата ја има тука http://www.hotelgardenia.mk/contact
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
« Одговори #4174 на: 05 Ноември 2014, 11:20:21 am »
Е не сум јадел годинава, така да подобро послушај го Саше, локален е он :)

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #4175 на: 05 Ноември 2014, 12:01:03 pm »
Исто можеш да пробаш добра пастрмајлија и во Хотел Романтик, според мене најдобра досега што сум пробал оваа сезона. Малце е поскапа од Баже Пити ама мислам дека се исплаќа. Исто така сега доста ја фалат и питата во Хотел Гардениа така да можеш и таму да пробаш, таму е исто со Баже Пити цената. Во Баже Пити оваа година имам јадено 2 пати и мислам дека паднат им е малце квалитетот.

Хотел Романтик знаеш каде е, а за Хотел Гардениа еве ти мапата ја има тука http://www.hotelgardenia.mk/contact

Па то се тражи бе, инсајдерски информации :)

Саше, како би ги рангирал Гардениа, Романтик, Снупи и Баже?

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #4176 на: 05 Ноември 2014, 12:29:23 pm »
Во Романтик имаш оригинал со пастрма.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29802
    • CARclub.mk
« Одговори #4177 на: 05 Ноември 2014, 12:39:22 pm »
Мислам дека секаде во Велес е со пастрма. Срамота би било да не е.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
« Одговори #4178 на: 05 Ноември 2014, 12:40:47 pm »
Имаш да бираш, сакаш со, сакаш без. Бар секаде каде што сум јадел во Велес.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
« Одговори #4179 на: 05 Ноември 2014, 14:11:02 pm »
Баже Пити би ти го препорачал :)
+1 Дефинитивно многу подобро од Снупи и останати извикани велешки пастрмајлиџилници.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Присутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6687
« Одговори #4180 на: 05 Ноември 2014, 19:47:29 pm »

Отсутен Sase_91

• Сениор
« Одговори #4181 на: 05 Ноември 2014, 19:57:01 pm »

Па то се тражи бе, инсајдерски информации :)

Саше, како би ги рангирал Гардениа, Романтик, Снупи и Баже?

Досега што сум пробал на прво место ми е Романтик, на второ Баже Пити. Во Гардениа не сум бил сеуште зошто почнав некоја диета ама ќе мора да се проба кај да е :) Снупи го затвори големиот ресторан и сега има едно мало ресторанче над гимназијата така да не би ти препорачал да одиш.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #4182 на: 05 Ноември 2014, 19:59:16 pm »
Леле диета почнал хахахаха :) Абе кај вас да не е у мода сите на диета да сте а? :)

Отсутен Sase_91

• Сениор
« Одговори #4183 на: 05 Ноември 2014, 20:08:03 pm »
Мора да се ослабе 10-15кг :) па да почнам со зацврстуање на телото малце, ептен кашав станав последниве две години со работата и колата, скоро и да немам нормална физичка активност. Од 25.10 почна диетава ќе видиме до кога ќе трае, денеска и точак си земав статичен за вежбање за да го убрзам процесот.

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #4184 на: 05 Ноември 2014, 23:36:41 pm »