Дел од моето видување на спектаклот:
-Моторот и перформансите се импресивни!
-Дизајнот стандард пензионерски!
-Километражите детски, несериозни со покемон бои, бљак за мој вкус!
-Бордот верувам дека е практичен и импресивен но некако нескладно и непропорционално во целата приказна на централната конзола!
-ДСГ, адаптивна суспензија, формошн, се сложувам дека ја оправдуваат цената и посебно ради моторот вреди, но самото лице и појавата на Пасатот не кажува дека ги има, дека ги носи... Нема џигл џигл...
-Морам да го цитирам Фиц: "Но целокупниот дизајн на ентериерот ми е многу стерилен, без никакви емоции"
После постот на Фиц би додал дека седиштата може да се од кожа на кур од бенгалски тигар но не ми асоцираат на премиум а Пасат тежнее нели?
Ракетите и не се гледаат толку. Сакаш да земеш колач од премиум а ставаш волан од Голф.
@marjanot A volanot vo Audi A3 i A4 e razlicen?!?! Ako taka gledame Audi A4 treba po cena kako Audi A3 da se prodava.....
Не е различен. И до сега не беше различен кај VW.
Ама овој сака да биде ексклузивен, премиум. Можеле покрај сите тие дисплеи да вметнат и малку по уникатен волан.
Тек па копчињана за стакла... тие се истите од 1999 Голф 4 и истите ги носат и Сеати, Шкоди итн.
Јас не велам дека како пакет е лош Пасатот, одличен е, но прескап. А за да ја постигнат таа ексклузивност кон што целат, требало бар малку на овие ситници да обрнат внимание.
Марјанот браос! Не може поубаво да се каже!
-Внатре ми се допаѓа само лајсната.
-Аналогниот часовник можеби би бил ок ама не заедно со регулаторите за дувалките.
-Да, добар обид да се доближи до премиум, сепак во целина мене не ми изгледа и делува така!
-Ќе го цитирам Симо од причина што не би го кажал поинаку: "Јас не сум импресиониран ниту од надворешниот ниту од внатрешниот изглед. Тоа ме прави хејтер, јебига, ќе преживеам со тој епитет."