и за тоа ми е мило што некои членови го отценија како СТРАШНО АРОГАНТНА особа, без зрно поштовање према другите... и јас на таков да се изивнам? може под прозор само да ми плукне... 
Ти сериозно мислиш дека „одјеби“ треба да важи само во еден правец, а?
Повторно ме чепкаш без никаква провокација. Ќе ја искористам можноста да ти укажам на еден проблем во твоите настапи. Проблем за кој не си свесен.
значи миљон пати имам кажано дека виртуелниот живот и никовите кои ги гледаме како личности се дијаметрално различни од вистинскиот свет во кој живееме... адекватно на тоа и начините на комуницирање се различни...
Ова е
една од клучните карактеристики на секој трол - раздвоеноста на виртуелниот и реалниот живот, различниот начин на комуницирање онлајн и во живо. Велам „една од“, затоа што тролот има и други карактеристики, не е само оваа. Но, оваа е неизбежна: на форум едни зборови и едно понашање, у реланоста други зборови и друго понашање.
Тоа е типична одлика на троловите. Нема трол кој на форум и во живо зборува исто.
Сум те чул, Онак, како на пиво гласно пред сите декларираш „форум е форум, у живо е у живо“. Тоа не е баш за фалење. Тоа е тролање. Тоа си го кажал миљон пати, но можеби треба да размислиш за миљон и првиот? А сум те прашувал повеќе пати дали воопшто знаеш што е тоа трол кога - иронијата да биде уште помрсна - баш ти си ме обвинувал мене за тролање!!! Мислев дека бар еднаш ќе се информираш, ќе читнеш што точно е трол. Но, не.
Ја на пример све што ќе кажам на форум имам муда и во живо да го кажам. И у живо ќе ти кажам дека зимски гуми не се само за на снег и мраз. И у живо ќе ти кажам дека без аргументи нема разбирачка. И у живо ќе ти објаснам што точно е трол, а што не е филозофија. А ти? Би се заканувал на некого од форум во живо? (не физички, ваљда хемиски)