Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Јас пак преферирам утринска гимнастика со четката за мраз во раце, не ми пречи да се размрдам малку.
Naracano oil catch can od e-bay.uk Cekam da stigne
ги суши вентилите ние ваква имаме по местава за кога ќе снема струја ја носат да има на што да се греат. Работи ко еден огромен упаљач.
И на Форестерот му дојде Дедо Мраз (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Сите делови се земени од www.nt.gr , од нивниот магацин кој е малце зезнато да го најдеш, ама бидејќи цените и залихите (да не ги урочам) им се топ, вреди.
Цитат: Pistorij на 15 Јануари 2015, 20:26:07 pmги суши вентилите ние ваква имаме по местава за кога ќе снема струја ја носат да има на што да се греат. Работи ко еден огромен упаљач.Прееска ја донесе татко ми, ке видиме како ке се покаже. Отидов на плин наместо на панелка на струја, оти е многу поефтино. Не ми треба греење цело време у собата, многу ретко.
Си купив плинска греалка за у соба. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: smole на 15 Јануари 2015, 20:29:48 pmИ на Форестерот му дојде Дедо Мраз (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Сите делови се земени од www.nt.gr , од нивниот магацин кој е малце зезнато да го најдеш, ама бидејќи цените и залихите (да не ги урочам) им се топ, вреди.Наздравје сервис. Кај се наоѓа поточно магацинов?