Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Каде има Хабана во Скопје!?
Цитат: WastedCobe на 21 Јули 2024, 22:08:11 pmКој е заинтересиран за таков тип на брич, може да провери во ДМ. Јас таму имам видено дека го има, околу 1200-300 денари како што имам запамтено цена.Нема. (Немаше пред 3 недели) Единствено имаше wilkinson classic, како од пластика или полимер направен. Мада читав на интернет, многу го фалат.Туку, користите ли некоја крема после бричење? Не лосион, туку крема. Се исфрлам 2/3 саати после бричење. И ме нервира многу.
Кој е заинтересиран за таков тип на брич, може да провери во ДМ. Јас таму имам видено дека го има, околу 1200-300 денари како што имам запамтено цена.
Јас го имам земено од Дм. На попуст пред 2 години беше 920 денари. Нормална цена му е 1290 мислам.
Јас користам некое античkо од Сфрј, ама мерак ми е за некое ново, само нема кај нас.Жилети имам, астра и бик. Според мене, астрата е многу пооштра од бик. Инаку, ги купувам од пазарче. 20 денари е пакет жилети. Сапун и "колонска" од Алкалоид.
Сакам да го земам... Некој да сподели искуство, мислење?Не сум имал контакт со TCL до сега...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my Xiaomi 13T
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)