Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Нов член на заедницата. Деновиве со подетални информации и паркирање Honda Civic 2.2 i-ctdi 140hp 340 Nm.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Што хејт доби моделов на форумов дека бил грд, а сега сите го фалат...Честитки и од мене, ми се вртеше долго време во глава ФН2-ка.
Цитат: AngelSK на 02 Ноември 2019, 10:35:41 amШто хејт доби моделов на форумов дека бил грд, а сега сите го фалат...Честитки и од мене, ми се вртеше долго време во глава ФН2-ка.Ова не било хејтано никогаш, баш напротив.
Цитат: zeroSignal на 02 Ноември 2019, 12:06:35 pmЦитат: AngelSK на 02 Ноември 2019, 10:35:41 amШто хејт доби моделов на форумов дека бил грд, а сега сите го фалат...Честитки и од мене, ми се вртеше долго време во глава ФН2-ка.Ова не било хејтано никогаш, баш напротив.Сигурен си? Можеби не од тебе ама добро памтам дека важеше за една од најгрдите коли од многу членови.
Мене ми е грда, ама на чоекот шо си ја купе му е уба. Со здравје да си ја вози, барем суф не е.
Со здравје да се вози Боки. Прв апдејт озвучење?