Мене времињава на 'Ring ми се крајно неважни. Какво сака време нека имал Меганот, не би го купил пошто не ми се свиѓа како изгледа.
Ни на Леонот времето не ми значи ништо. Во реалниот свет, многу поважни ми се други работи.
Апсолутно неважни. Верувам дека на нирмурбинг се побрзи од C63 АМГ или М3 на пример.

А сите знаеме дали се побрзи од ц63 или М3, и без ваквите смешни потези.
Дури лошо е што се мери на такви стази, зошто се нарушува конфорот на колите кои се ПРЕД СЕ секојдневни коли, а тек потоа се коли за тркање и слични изводења. Можеби се побрзи и од ГТ86 на пример - што исто така е крајно небитно, зошто сите овие коли се далеку подобри и побрзи од Меган или Леонов. Поготово во реалноста, а тек па да не зборуваме за друго.
Мене не ме занима дали е брз или побрз на стазата, ако е камен тврдо, ако е раскрцкано, ако е лошо внатре, ако е...
И плус курчење со коли на преден погон, ми е комедии во најмала рака. Ај Интегра беше така сетирана за тркање, ама само таа и ретко која друга кола. Сегашниве топки се смешни со предниот погон, со оглед на тоа што ГТ86 е далеку подобра од нив, а и поефтина. И далеку-далеку подобра за возење.