Алфисти(само вистинските) ви се восхитувам колку го почитувате,цените и браните брендот и покрај се.Вие сте единствена светла точка во ова ВЊ груп сивило на форумов и општо во целава држава.Браво,секоја чест 
Брендот се брани со купување на нова Алфа. Колкумина од алфистите се први сопственици на нивните љубимци.
А колкумина од нас тука имаат можност со сопствено заработени средства на наши години ~30, да го направат тоа?
Guilty as charged

Veruvajte nema podobro custvo, na site tuka na forumov iskreno im posakuvam da si zarabotite i kupite sami.
Znam i jas kako e koga od roditel "pozajmuvas" vozilo, go imam oseteno na sebe, pa nedaj boze da ja grebnes kako jas sto ja grebnav, ehaa pa zasto, pa kaj gledas itn.
Najjak moment mi e koga pravam nekoj update na kolata i stariot me prasuva t.e vika, abe sto ja remetis kolata dobra si bese od fabrika, zasto si igras?
Prost odgovor; BECAUSE I CAN, AND YOU CAN'T STOP ME!

Drug moment jak mi bese koga go vozese stariot Lancerot pred da go zememe Aveoto i mu go zakacile branikot na parking epten malce.
Doagam jas od brod, i go gledam se topi covekov, i si vikam ovoj krie nesto, i op mi kazuva vaka i vaka.
Samo mu rekov; da sme zdravi i zivi nie pa za kolata ke se napravi.
Iiiiii dobro pominav mi vika, a jas, pa da da bese obratno druga ke bese prikaznata, me pogledna samo i si zakute.
Zatoa nikogas ne se znae, trkaloto se vrti - zborovi na majka mi od terasa odkoga ne cu nas

(go dotepa skroz

)