Автор Тема: Автомобил што најНЕпријатно ве изненадил  (Прочитано 45442 пати)

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16734
  • Keep it 100
Одг: Автомобил што најНЕпријатно ве изненадил
« Одговори #75 на: 15 Февруари 2014, 21:10:04 pm »
Пежо 205, грд ентериер како во фабрика да го смачкала преса, али одлично возило overall.

Можеби си имал преголеми очекувања за дизајн од 83-та.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8536
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #76 на: 15 Февруари 2014, 21:27:47 pm »
Овој Онак е едини човек што ставил вакво возило во ваква тема. И после тешко му било кога некој нешто некаде коментирал без да знае ништо со само еден пример.

Јас кога седнав во алфа 155 како дете да ја провозам доживеав дебакл. Срамота е да се сере вака.

Отсутен Bu$aV MeGaNe

• Редовен
  • Пораки: 1855
  • Renault Megane R26
« Одговори #77 на: 15 Февруари 2014, 21:44:22 pm »
Алфисти(само вистинските) ви се восхитувам колку го почитувате,цените и браните брендот и покрај се.Вие сте единствена светла точка во ова ВЊ груп сивило на форумов и општо во целава држава.Браво,секоја чест :)

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #78 на: 15 Февруари 2014, 21:49:10 pm »
:) :D ;D

Присутен Skywalker

• Сениор
  • Пораки: 3837
« Одговори #79 на: 15 Февруари 2014, 21:57:08 pm »
Алфисти(само вистинските) ви се восхитувам колку го почитувате,цените и браните брендот и покрај се.Вие сте единствена светла точка во ова ВЊ груп сивило на форумов и општо во целава држава.Браво,секоја чест :)

Брендот се брани со купување на нова Алфа. Колкумина од алфистите се први сопственици на нивните љубимци.
Lt. Commander Data: "I will always be puzzled by the human predilection for piloting vehicles at unsafe velocities"

Отсутен DENDE-LANCERED

• Сениор
  • Пораки: 5576
  • LANCER EVO (GreeN EditioN)
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
« Одговори #80 на: 15 Февруари 2014, 21:57:53 pm »
Jako, jako!
Svaka cast za postov!

Zamislete mu post vo temava na toj sto mu se zapali GT3kata od temata najdoverlivi marki.

"Si vozam jas na autoban so mojata nova GT3ka i naednas slusham cudni zvuci od motor, se parkiram i sto da vidam kolata vo plamen, kako Ferrari da sum kupil. :D
Do kade otide svetov, koli od VW grupacija pocnaa da se samozapaluvaat i povlekuvaat od pazar, kaj ke ni bide krajot. :-\
Nezno klikni na; http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html      If you want to have a free ride!

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16734
  • Keep it 100
« Одговори #81 на: 15 Февруари 2014, 22:12:15 pm »
458 Italia, Tesla S, 911 GT3... Само пеколно добрите коли се запалуваат.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55051
  • Махер
« Одговори #82 на: 15 Февруари 2014, 22:24:24 pm »
Bogami spomnatite se sovrseni.

Отсутен DENDE-LANCERED

• Сениор
  • Пораки: 5576
  • LANCER EVO (GreeN EditioN)
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
« Одговори #83 на: 15 Февруари 2014, 22:43:02 pm »
Bogami spomnatite se sovrseni.
Bogami spomnatite se sovrseni.... za da izgoris so se niv...:D
Nezno klikni na; http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html      If you want to have a free ride!

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #84 на: 15 Февруари 2014, 23:00:14 pm »
Овој Онак е едини човек што ставил вакво возило во ваква тема. И после тешко му било кога некој нешто некаде коментирал без да знае ништо со само еден пример.

Јас кога седнав во алфа 155 како дете да ја провозам доживеав дебакл. Срамота е да се сере вака.

темава има едвај 5 страни. да имаше 500 па да има логика твојов пост...

од тука натака текстот не е само за тебе наменет:

јасно ми е дека секој ке го брани жестоко својот избран бренд.. не гледам причина за плукање по мене, нити оправање со мене или кореграње текст со цитирање воедно и убедување дека грешам кога на темава целта е да напишеш кое возило те изненадило непријатно...

ценете го моето мислење како што јас го ценам вашето... моето мислење си е мое и можам јавно да го искажам во тема наменета за тоа... не гледам проблем со тоа освен кога ме убедувате да го сменам мислењето... на куоре алафата била топ... ок, била топ и сеуште е, мојата не била топ, а не сум ја возел само таа и сум го добил тоа мислење кое немам намера да го сменам... можеби ако седнам да ја повозам на куоре алфата ке го сменам мислењето, а вака на форум колку вие да толку јас и моите ѓаволи во мене викаат не...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7080
« Одговори #85 на: 15 Февруари 2014, 23:04:59 pm »

Брендот се брани со купување на нова Алфа. Колкумина од алфистите се први сопственици на нивните љубимци.

А колкумина од нас тука имаат можност со сопствено заработени средства на наши години ~30, да го направат тоа?

Биди реален, со овие плати луксуз е што и воопшто поседуваме коли.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20700
Одг: Re: Одг: Автомобил што најНЕпријатно ве изненадил
« Одговори #86 на: 16 Февруари 2014, 00:41:33 am »

Од друга страна, колкумина од сите на форумов се сопственици на возилата што ги претставиле?

Излишни муабети.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14388
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #87 на: 16 Февруари 2014, 00:42:35 am »
Кој има претставено кола на комшија?
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20700
Одг: Re: Автомобил што најНЕпријатно ве изненадил
« Одговори #88 на: 16 Февруари 2014, 00:45:20 am »
Се дешава...

Зависи шо кола има комшијата :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43929
  • Il Moderatore
« Одговори #89 на: 16 Февруари 2014, 00:58:18 am »
Како тоа брендот се брани со купување нова кола? Јас може брендот да го „бранам“ што и да значи тоа, и без да имам возило од соодветната марка. Кога го купував Стилото, разгледував и 145 во перфектна состојба со 1.4 боксер мотор и 147 со 1.6тс мотор. За жал едната беше престара, другата беше прескапа. Али тоа што купив Стило, не ја намали мојата страст кон Алфа како бренд.

Јас сум втор сопственик на мојата алфа, и со тоа што сум ја спасил од преса, сум се оддолжил на брендот.

Што се однесува до 155-ка, јас уште еднаш да кажам: Да ја имав таа на Онак, и јас ќе бев разочаран. Да ја имав таа на Cuore, немаше да бидам разочаран. Разлика ден и ноќ, со сиот респект за тоа што онак го направи со таа неговата 155-ка.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.