Автор Тема: Случки со полиција, казни, судови итн  (Прочитано 1908899 пати)

Отсутен Дибидус

• Редовен
  • Пораки: 1758
  • Veritas Vos Liberabit
Одг: Случки со полиција, казни, судови итн
« Одговори #7155 на: 01 Декември 2015, 17:43:10 pm »
Зголемени мерки на безбедност.
Brains are awesome. I wish everybody had one.

Отсутен Ilija_f

• Почетник
  • *
  • Пораки: 33
« Одговори #7156 на: 01 Декември 2015, 18:19:27 pm »
насекаде има полиција или специјалци,по трговски центри,железничка,аеродром и слични објекти...поради нападите во Париз,и можни напади кај нас.

Има полиција после факањето на оружје и експлозив во бмв во Сити мол во саботата.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7437
« Одговори #7157 на: 01 Декември 2015, 18:31:36 pm »
Абе кое оружје и експлозив во Сити мол, ќе прочита некој ќе ни се смее, хахахаха... :D

Отсутен JKD

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 231
« Одговори #7158 на: 01 Декември 2015, 18:54:33 pm »
Абе се знаеш ти да ти ебам векот,што стручњак ќе беше дај дојди кај нас на факултет малце држи ни предавање,стварно штета да трошиш вакво знаење на форуми

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #7159 на: 01 Декември 2015, 19:09:00 pm »
Муабетот за оружје у возило паркирано во Цити Мол е една обична шпекулација за да се крене паника меѓу народ и да си билдаат кликови порталиве што демек се занимаваат со новинарство.

Отсутен JKD

• Јуниор
  • **
« Одговори #7160 на: 01 Декември 2015, 19:15:29 pm »
Да,и јас тоа верувам дека е така,ама Спенсер е експерт у ова поле,тоест он така мисли :D а дека е лажга тоа со есклозивите е,уште пред да го објават пред тоа едно 2-3 недели го имаше истото по интернет...само не дај Боже еден ден да испадне дека е вистина.

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
« Одговори #7161 на: 01 Декември 2015, 19:41:12 pm »
Ако Спенсер не знае од прва рака, тешко некој друг.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43916
  • Il Moderatore
« Одговори #7162 на: 01 Декември 2015, 20:04:03 pm »
Полиција со оружје има уште првиот ден по нападите во Франција. Баш имаше некој спортски настан од меѓународно значење утредента или ден потоа, не се сеќавам, и полицијата беше во тактичка униформа и наоружување.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
« Одговори #7163 на: 01 Декември 2015, 20:47:14 pm »

насекаде има полиција или специјалци,по трговски центри,железничка,аеродром и слични објекти...поради нападите во Париз,и можни напади кај нас.

Има полиција после факањето на оружје и експлозив во бмв во Сити мол во саботата.

Така е. Јас прочитав кај Миленко, а на него е греота да не му се верува.

На пример јас ги видов исто наоружани полицајците недела дена претходно, али не си верувам на очите. Ем сум стварно ќорав со диоптер, ем не сум Миленко :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
« Одговори #7164 на: 01 Декември 2015, 20:54:21 pm »
Така е. Кога дели визи за америка посебно треба да му се верува.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7437
« Одговори #7165 на: 01 Декември 2015, 21:00:07 pm »
Абе се знаеш ти да ти ебам векот,што стручњак ќе беше дај дојди кај нас на факултет малце држи ни предавање,стварно штета да трошиш вакво знаење на форуми

Споредбено со ретардирано дебилниот народ у државава наша да, и тоа само со завршено средно гимназија- сепак сум експерт. :) ;D :D Ако завршам факултет, кај ќе ми биде крајот.. ;D  и тоа не само на ова поле драги гледачи ! :D
Најди една работа што сум ја кажал, за која не сум бил во право или сум излажал. :D

Иначе вооружена полиција има уште од минатиот викенд, поточно 22.11.2015.  

Среќа на форумов има мнооооогу разумни и паметни луѓе, и многу ми е мило поради тоа што не сум опкружен со глупаци. :)

п.с. сеа сериозно, само сум реален. :) нит експерт нит ништо друго. :)

Отсутен NeVeNR

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 983
« Одговори #7166 на: 01 Декември 2015, 21:19:05 pm »
Инаку да не ве плашам, ама и во Куманово пред да се деси Диво Насеље една недела претходно имаше зголемено полициско присуство на јавните места во градот. :/
Зини да ти кажу.

Отсутен JKD

• Јуниор
  • **
« Одговори #7167 на: 02 Декември 2015, 01:19:26 am »

Споредбено со ретардирано дебилниот народ у државава наша да, и тоа само со завршено средно гимназија- сепак сум експерт. :) ;D :D Ако завршам факултет, кај ќе ми биде крајот.. ;D  и тоа не само на ова поле драги гледачи ! :D
Најди една работа што сум ја кажал, за која не сум бил во право или сум излажал. :D

Иначе вооружена полиција има уште од минатиот викенд, поточно 22.11.2015. 

Среќа на форумов има мнооооогу разумни и паметни луѓе, и многу ми е мило поради тоа што не сум опкружен со глупаци. :)

п.с. сеа сериозно, само сум реален. :) нит експерт нит ништо друго. :)

Пичку матер,мањак е државава од вакви кадри како тебе,очекувај позив од 5та управа :D или ќе оформат 7ма управа,само ти у неа,пошто нема доследни на твојата експертиза :D ај чим толку се разбираш,кажи ми теоретски и практично,што би се десило ако ти пишат казна,немаш од кај да ја платиш(не работиш) ? кратат од најблиските,или не ?

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #7168 на: 02 Декември 2015, 01:39:42 am »
не... зависи за која сума е, ама едни сум ке ти чекаат блокирање на трансакциона, први пари кога ке ти се појават, а во друга опција е општо корисна работа ќе правиш (метеш улици, косиш и полеваш трева итн итн) со одредено време колку денови по колку саати...

не сум сигурен за затворски казни за казна од прекршок...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен JKD

• Јуниор
  • **
« Одговори #7169 на: 02 Декември 2015, 01:44:30 am »
Затворски казни сигурно нема,а ова со метењево стварно прв пат слушам дека има такво нешто...мислев дека само во амурика го има тоа :D