Па убаво сум ти рекол. Ако стават знак колку што е нормално, ќе си возиш толку али лабаво (ете нека е 110) пошто си во ограничување. Вака има знак 80, ти пак возиш 110 ама гледаш таму негде у даљини да не има радар и не си спокоен. Или пак не ме разбра? 
Ја многу добро те разбирам и многу добро ти го знам ставот за возењето и брзината.

Мене што сега ми паѓа во очи е твојата контрадикторност. Еве сега со овој пост ми викаш дека е нормално 110, а во овој пост викаш неможам на раат да ја испукам колата:
Останува само Стража за испукуење, таму нема кај да стават радар. А и да стават, ако те измерат нагоре/надоле- те ебаа заувек.
Ти со 110 км/ч ја испукуваш колата ? Не си на раат 110 што возиш, 20 евра казна или 10 поени ?
Еве успат и совет ни имаш дадено:
Ја и Дени редовно ве потсетуваме како да возите за сите нерви да ви останат здрави, а притоа и новчаникот да не ви биде многу олеснет.
Град +30
Автопат +50
Раат ти е животот за 50 евра, живо џабе.
И сега нервите здрави ти се на Тетово Гостивар да возиш 110 км/ч односно до 30 над дозволеното ? Или неспокоен си ? А ?
Многу контрадикторен си станал.

Така да јасен ми е твојот возачки профил.
Кога одевме накај Гевгелија, сигурен сум дека го подстисна Мерџанот. Не издржа срце јуначко.
Ахаххахахах лол. Прво мерцедесот не беше мој, второ ЈАС НЕ ВОЗЕВ. Возеше овој
член 
Ја воопшто до сега тој мерцедес го немам возено.

Ти текнува дека кај патарина Градско излегов од сувозачка врата и ти реков дај успорете, качи потрошња мечево ? Ти ми врати: -Ви отиде преку 5 а ? И после со The Ghost се поздрави.