Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Тоа во Охрид мислам се дешаваше, кај нас не.
druze halogenkite imaat golem agol na svetenje i zatoa ne gi primetuvas podaleku od kolata ama toj od sprotivnata strana gi primetuva mnogu ubavo...
Цитат: google на 22 Ноември 2011, 08:04:44 amdruze halogenkite imaat golem agol na svetenje i zatoa ne gi primetuvas podaleku od kolata ama toj od sprotivnata strana gi primetuva mnogu ubavo...Значи може е до мене ама никогаш не ми сметал некој со уклучени халогенки... Напротив камо среќа сите нив да ги користат а да ги гасат тоа дугачките.
Tреба да казнуваат за афтермаркет ХИД, не за магленки......
Цитат: Drive-r на 22 Ноември 2011, 17:16:32 pmTреба да казнуваат за афтермаркет ХИД, не за магленки......Бриши бе...
Ајде и за тоа атест, за плин во собраќајна за фолии на собраќајна за ова каде ќе го впишат атестот, ќе почнат тетратки да делат место собраќајни, само пари да се земело. Уште за светлава да мрчат ебате...
Јас знам дека во ЕУ казнуваат за тие што имаат афтермаркет ксенон на фарови без лупа.
Цитат: Schmitt на 22 Ноември 2011, 17:51:41 pmЈас знам дека во ЕУ казнуваат за тие што имаат афтермаркет ксенон на фарови без лупа.Значи ги казнуваат возачите на Субару?