Автор Тема: Случки со полиција, казни, судови итн  (Прочитано 1821486 пати)

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17448
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Одг: Случки со полиција, казни, судови итн
« Одговори #255 на: 20 Ноември 2011, 03:35:47 am »
Нема, знам. Пази, зеде возачка другаров, секои петок и сабота го допираат хахаха. Ја си излагам со кола, ниеднаш ме нема допрено полиција досега, а кола низ градов возам од 14 години...
Многу зборам, утре една казна за цело време што сум избегнувал ко ќе ми стегнат, ќе го продадам акаунтот на форумов :)

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo
« Одговори #256 на: 20 Ноември 2011, 03:50:26 am »
Глупости, му мавнале на другарче денеска. Напраил грешка шо не се јавил кај татко му, да го спаси малце...
Нема спасвање,освен татко му ако не е некој јак човек,а ако е толку јак нема ни да му пишат...инаку одкако ке ја пиши казната нема кинење

Кинење, само додека тој шо ти ја пишал е на смена ;)
I’m so mean, I make medicine sick

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14240
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #257 на: 20 Ноември 2011, 03:55:09 am »
Глупости, му мавнале на другарче денеска. Напраил грешка шо не се јавил кај татко му, да го спаси малце...
Нема спасвање,освен татко му ако не е некој јак човек,а ако е толку јак нема ни да му пишат...инаку одкако ке ја пиши казната нема кинење

Кинење, само додека тој шо ти ја пишал е на смена ;)
Ни тоа не помага Филип,гледај да не ја пиши,чим го напиши матичниот на записникот чао џаци ;)
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20632
« Одговори #258 на: 20 Ноември 2011, 04:10:17 am »
Малце ОТ, али јаче од мене...

Секој пат коа Тетовско-Гостиварска мафија ќе ми каже дека го допрела полиција, или допрела некој друг, се подмочуем од смеење :D
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #259 на: 20 Ноември 2011, 04:11:12 am »
Вечерва околу 20 за 3 кај рампа имаше мнооогу џандари, 3 крајслери и едно комбе и надовор излезени 5-6 џандари кои што имаа застанато 5 коли. којзнае колку казни профрчеле таму вечерва, нејќу ни да знам.

от: како може коа се ставив сега на форумов бев логиран, а од 6 попладне не сум дома ???

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
« Одговори #260 на: 20 Ноември 2011, 12:24:27 pm »

Секој пат коа Тетовско-Гостиварска мафија ќе ми каже дека го допрела полиција, или допрела некој друг, се подмочуем од смеење :D

Абе мали сме, се знаеме сите меѓу себе, ама цајканите се накурчиле ептен последно време. Не сме толкави мафијаши, не се смеј толку :D

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #261 на: 20 Ноември 2011, 12:27:28 pm »

Мајсторе, допри ме таму кај што ме допре и прошлиот пут - убоо ми беше :)

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
« Одговори #262 на: 20 Ноември 2011, 14:13:56 pm »
Синоќа ме сопреа на раскрсницата пред холидеј инн во 2.30, документи ок, алко тест - си пиел -многу малку -ајде дувај- дувам 0.0 а испив една чаша бело и плус после уште едно малечко бело и искрено се зачудив од резултатот, додуша и најаден бев  :)

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11735
  • Архитект
« Одговори #263 на: 20 Ноември 2011, 20:16:38 pm »
Ако јадиш во меѓувреме и ако имаш мастика, бонбона во тебе. Многу малку ќе кажи. Јас знам еден другар по испиени 4 туборг, после 1 саат,  со бомбонче ментол, 0.028 му покажа.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #264 на: 20 Ноември 2011, 20:19:39 pm »
Не знам дали гледавте Митбастерс кога ги тестираа сите можни митови како да го заебеш драгерот. Ниедна финта не функционираше.
Се разбира дека не го проверија ова зашто не го ни знаеја а кое единствено функционира....наполни устата плунка и пуштај внатре кога дуваш.

Гарантирано покажува 0.00

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 8872
« Одговори #265 на: 20 Ноември 2011, 21:01:19 pm »
е ни јас ова не сум го знаел, ако ми се пружи прилика ќе пробам. Пред месец и пол последен пат дував 0,46 тоа џандарчето се изнервира шо немаше доволно да ме казни :D

Друто, вчера на алфа гледав имаше за оние со цивилни возила некој прилог. Абе седат и само снимаат те чекаат да напраиш нешто и по тебе. Почнале и да возат позади тебе ако возиш побрзо се тоа го снима си документира и оп казни само фрчат пазете се!!!

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
« Одговори #266 на: 20 Ноември 2011, 21:13:35 pm »
Ако ти возиш побрзо, и тие те следат со цивилно возило, не значи дека прекршокот „прекорачување на дозволена брзина“ важи и за нив?

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 8872
« Одговори #267 на: 20 Ноември 2011, 21:16:27 pm »
Ако ти возиш побрзо, и тие те следат со цивилно возило, не значи дека прекршокот „прекорачување на дозволена брзина“ важи и за нив?

озбилен си?

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34067
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #268 на: 20 Ноември 2011, 21:27:42 pm »

озбилен си?
не знае дали да биде озбилен :D
 Он е службено лице :D

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #269 на: 20 Ноември 2011, 21:51:03 pm »
@MartinAlfista

Е ама го шлапна ова сеа ... ;D