Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: velestrumf на 20 Ноември 2011, 04:10:17 amМалце ОТ, али јаче од мене... Секој пат коа Тетовско-Гостиварска мафија ќе ми каже дека го допрела полиција, или допрела некој друг, се подмочуем од смеење Абе мали сме, се знаеме сите меѓу себе, ама цајканите се накурчиле ептен последно време. Не сме толкави мафијаши, не се смеј толку
Малце ОТ, али јаче од мене... Секој пат коа Тетовско-Гостиварска мафија ќе ми каже дека го допрела полиција, или допрела некој друг, се подмочуем од смеење
Цитат: MartinAlfista на 20 Ноември 2011, 12:24:27 pmЦитат: velestrumf на 20 Ноември 2011, 04:10:17 amМалце ОТ, али јаче од мене... Секој пат коа Тетовско-Гостиварска мафија ќе ми каже дека го допрела полиција, или допрела некој друг, се подмочуем од смеење Абе мали сме, се знаеме сите меѓу себе, ама цајканите се накурчиле ептен последно време. Не сме толкави мафијаши, не се смеј толку Едно време мењаа полиција о други градови носеа. Или се лажам?
Цитат: Matej на 19 Ноември 2011, 05:05:48 amЦитат: Cuore Sportivo на 15 Ноември 2011, 16:20:53 pmАко не си врзан, воздушното перниче нема да се активира.Не е точно.Кога бутнав бандера пред 6 месеци не бев врзан,а ми се отвори перничето на воланот Kaжи кој ти беше совозач Почнува на буквата Б****и Ајде да видиме, дали ке погодат
Цитат: Cuore Sportivo на 15 Ноември 2011, 16:20:53 pmАко не си врзан, воздушното перниче нема да се активира.Не е точно.Кога бутнав бандера пред 6 месеци не бев врзан,а ми се отвори перничето на воланот
Ако не си врзан, воздушното перниче нема да се активира.
мене казната за магленки не ми е јасна ама ич. Што казнуваат??? Магленките кај мене а и мислам кај сите коли светат на 1 метро од кола ниту сметаат ни бутур, ама они си имаат закон за оние зелените и жолти магленки што ги имаше пред 987 години по возилава ебати тоа идиотите....
Во законот стои дека само при намалена видливост на патот (маглив време и дожд) се користат маглинки. Одсекогаш тое е така