Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Шо да снимам, ни на крај памет дека некој ќе си игра курташак така... пуста македонија Не знам брм брм што бидна, си заминав.
од поц ми стигна некоја си фактура за плајкање на дневни карти (казни) од која едната ја имам платено во рок од 7 дена ,а другата ја пишале на мое име и старата кола ама колата нее на мое име веќе 3 години а пишува дека ми ја пишале пред месец дена ,но не ми пишале никаква казна. Рокот на фактурата истече пред еден ден.совет некој искуство ..
Незнам што да кажам за овие од поц, направиле шема да дигаат што им дојде и станарско и лажат на шалтер абе полиција беше па моравме да ги дигнеме колите а казни од полиција нема никаде. Мизерија станаа, припазувајте се малку од нив.
У пичку материну треба да одиш, дури во лисиче. https://www.google.mk/maps/dir/41.9743978,21.4713261//@41.9739384,21.4721676,18.29z?hl=en
Локална полициска станица во општината каде што живееш? Зарем од цело Скопје само во лисиче може да ти впишат казнени?П.С. Нека е со помин, да (не) ти се множат ;P
Советот на дени. Напиши си сега писмен допис со кој им ја враќаш фактурата и напиши во образложение дека едната е платена, а за другата дека возилото не е твоја сопственост од тогаш и тогаш и приложи им копие од договор за продажба ако имаш.
Копии чувај/најди од платеното. И дали е префрлена уредно колата провери.