@Бузуки
Одлично истјуниран светлечки дел кај задната табличка.
Јас да сум на твое место ич не би ја менувал. Баш делува како да е правен тјунинг, различно од другите. Не ги слушај, љубоморни ти се.
Мене ми се допаѓа, а башка и ке бидеш препознатлив кој и каде да те види.
Во живо малце поинаку е..
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Страшно!
Бузуки сакаш да кажеш дека 1 месец ке возиш вака?
Да сум на твое место и налепница ке му закачам Playboy boy ко онај со Ладана од Бела Кула

Многу добар предлог!!!
На задната шофершајбна ти фали голема налепница Pioneer, или Kenwood.
По можност да се затемни задно ветробранско стакло и задни странични прозори. Предните не.
Инструкции за решавање на проблемот.
1. Влези во автомобилот.
2. Стартувај го автомобилот.
3. Вози кон најблиската бензинска станица.
4. Купи соодветна нормална сијаличка.
5. Демонтирај ја плавата сијаличка.
6. Стави ја на земја, но некаде на страна.
7. Згази ја со нога / по потреба ангажирај го Тор*.
8. Монтирај нормална сијаличка.
9. Радувај се дека не си сељак!
*Тор:
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Остај го ти @zeroSignal што збори. Да му ја видиш неговата кола колку му е исполепена со налепници, ке мислиш дека е од Пуста Бресница, а тука ти кажува басни за менување на сијалички.
А и те наведува на насилство, на загадување на средината во која живееме.
Доколку се работи за електронски отпад, се знае која е постапката за фрлање на истиот. А не фрли ја на земја и искрши ја, остај го ѓубрето. А башка што он не дал пари за сијаличката.
Ако на некому му смета, нека не ја гледа. Или па ако толку сака, нека ти купи сијаличка, и нека ти ја смени, нормално ако немаш ништо против...
А да...
Можеш да залепиш странични стикери од почеток до крај на колата, на времето се продаваа на ауто пазар, верувам дека можат да се најдат по некој локални дуќанчиња.
Со убаво да си ја тркалаш колата без никакви проблеми!
И ич да не ти чуе што мислaт: @Миле Џонтра и останатите асимилирани селани како него