Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Деловна сопственост =/= Приватна сопственост. Барем според мене.Хипотетичка ситуација: единствен наследник на дедо е внукот што има еве 15 години. Дедото има оставштина 1 автомобил и 1 објект. Што сега? Сигурно може да се препише имотот на детето.П.С. Возилото не мора да биде регистрирано, за да биде во нечија сопственост.
Моторот е мој, пошто го имам купено со мои пари, кои сум ги заработил.. А документите секако на таткоми гласат, на мое име незнам дали можи да се пиши...
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Онак јас за овие 5 години имам пројдено повеќе од 25.000км ..
али сигурен си дека е толкава казната?
Цитат: MecheTo на 09 Јули 2014, 19:46:14 pmали сигурен си дека е толкава казната? Нормално дека се заебава. Еве сега прочитав пост од кајгана форумот, 20 евра му пишале на еден.
Прекршоците за кои возачот ќе може да се нагодува со полицијата вклучуваат пречекорување на брзината до 20км/час во населено место, 40 км/час надвор од населено место