Автор Тема: Перење возила  (Прочитано 701940 пати)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29845
    • CARclub.mk
Одг: Перење возила
« Одговори #105 на: 30 Август 2014, 17:31:48 pm »
Хм. Ги смениле условите за испорака на едно место на сајтот, ама не насекаде. Класична грешка.

Не е лажење, ниту ништо. И двајцата сте во право. Се работи за несакан и непланиран превид.

Од тука: http://www.mafra.mk/information/information&information_id=5

„Испораката на сите производи на целата територија на Република Македонија е БЕСПЛАТНА доколку вкупната вредност во кошничката го надминува износот од 500 денари. Доколку вредноста на производите во кошничката изнесува под 500 денари, се пресметува фиксен трошок за испорака во висина од 69 денари.“

Од тука: http://www.mafra.mk/information/information&information_id=6

„Испораката на сите производи на целата територија на Република Македонија е БЕСПЛАТНА доколку вкупната вредност во кошничката надминува 1000 ден.  Доколку, вредноста на производите во кошничката изнесува под 1000 денари, се пресметува фиксен трошок за испорака во висина од 69 денари.“

Отсутен Ma-Fra Macedonia

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 122
  • www.carwash.mk
    • Велмар Дооел Скопје
« Одговори #106 на: 30 Август 2014, 17:42:38 pm »
Tocno e!
sega ja uvidovme greskata! Administratorot na stranata ne updejtiraal sve!

NE e nasha namerna greska...se slucuva, blagodaram na grubiot nacin na ukazuvanje na soodvetni greski
Nie uste pogrubo ke vi vozvratime,  imate free proizvodi vo vrednost od 500 den pri slednata naracka   ;)

Edit: Greskata e ispravena!

« Последно менување: 30 Август 2014, 18:01:41 pm Ma-Fra Macedonia »
Detailing Store www.carwash.mk
Menzerna Macedonia www.menzerna.mk
Ma-Fra Macedonia www.mafra.mk 
https://www.facebook.com/mafra.macedonia

Отсутен Diesel

• Сениор
  • Пораки: 6210
« Одговори #107 на: 30 Август 2014, 19:48:31 pm »
Поштовам!

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7098
« Одговори #108 на: 30 Август 2014, 21:06:54 pm »
Во нашата држава е најтешко да се признае грешката... Секоја почит за Велмар што се шрофесоонални (иако беа потребни докази).
Точно е дека и двајцата се во право, НО кога се работи за правно лице продавач и физично лице купувач, бон тон во бизнисот и маркетингот е дека купувачот е секогаш во право.
@МА-ФРА
Дечки, незнам што толку се изненадивте од реакцијата на купувачот, ставете се и вие на негово место. Нарачуваш по една цена, ти наплаќаат друга.
И немаше потреба да го користите терминот "грубиот начин на искажување", не беше груб, што очекувавте фала да ви рече?
Доволно ќе беше само да одговорите
" Се извинуваме за ненамерната грешка, ќе се порави да не се случи повторно. Ти благодариме за споделувањето на информацијата, се надеваме дека вредносен ваучер од 500 ден ќе ја поправи Вашата доверба."

Се надевам дека ми ја сфативте поентата, сметам дека сте сериозна фирма, но во афектна ситуација сите на форумов знаеме малку да станеме.емотивни.
Поздрав и продолжете со успешната работа.

Отсутен Deno

• Редовен
  • Пораки: 2608
  • Custom made interiors
« Одговори #109 на: 30 Август 2014, 21:08:25 pm »
Во суштина не сум таков избувлив и одма да давам заклучоци и лоши коментари но сите почнаа да прават веб-страни и да продаваат се и сешто и да пишуваат дека ќе добиеш попуст ќе добиеш она ќе добиеш ова само да те убедат да порачаш нешто и на крајот ништо нема да добиеш и кога ќе им се јавиш за рекламација ќе ти викат демек ова, демек она, вака така и ништо нема да ти вратат па затоа можеби така изреволтирано реагирав а воопшто не ми беше за 120те денари што ги дадов.

Но вие кои имате топ бренд производи не смеете да си дозволите вакви работи да ви се случуваат!

Добро е што грешката е увидена за во иднина да нема недоразбирања и благодарам на фри понудата која не требаше но штом веќе инсистираш нема да ја одбијам :) ќе ти пишам пп за тоа ќе се договориме.

Отсутен Ma-Fra Macedonia

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 122
  • www.carwash.mk
    • Велмар Дооел Скопје
« Одговори #110 на: 30 Август 2014, 22:32:23 pm »
Ocekuvam pp poraka! I sekakov sovet okolu izborot na proizvodi vo idnina.

Se solgasuvame so navedeniot nacin na korespondencija i se zalgame na profesionalnost
Se zalagame da vovedeme i drugi brendovi vo bliska idnina.... Na povidok e Angel Wax
Se nadevame ke naide na interes kaj nas vo Mk i se poveke ke se razviva detailing-ot :)

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=255874021288299&substory_index=0&id=100005971081040

Detailing Store www.carwash.mk
Menzerna Macedonia www.menzerna.mk
Ma-Fra Macedonia www.mafra.mk 
https://www.facebook.com/mafra.macedonia

Отсутен A4-B8

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 544
« Одговори #111 на: 31 Август 2014, 19:26:57 pm »
Поздрав до МАФРА вчера ги добив порачаните производи Polish Express, Fast & Black,Xtra Brilliance крпа 60x40, Car Wash & Cera, Velcrem - тврд восок за секоја боја. Само Velcream не го пробав другите се одлични а особено Polish Express. Бев малку скептичен затоа ги порачав, резултатот е феноменален. 

Отсутен Passat3B

• Редовен
  • Пораки: 1726
« Одговори #112 на: 11 Септември 2014, 15:11:01 pm »
Една од најголемите автоперални во светот!  ::)

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5839
« Одговори #113 на: 11 Септември 2014, 15:24:21 pm »

Колку пари се вложени тука бе, свака част како функционира свака част. Со задоволство би ја однел колата. Ние можеме да сонуваме за вакво нешто уште години години нанапред.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43991
  • Il Moderatore
« Одговори #114 на: 11 Септември 2014, 18:05:04 pm »

Колку пари се вложени тука бе, свака част како функционира свака част. Со задоволство би ја однел колата. Ние можеме да сонуваме за вакво нешто уште години години нанапред.

Сигурно перењето не е 2-3 евра ;)

http://mrwash.de/

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен aiwa

• Почетник
  • *
  • Пораки: 5
« Одговори #115 на: 13 Септември 2014, 01:49:09 am »
Да прашам некој поискусен. Дали е можно лепенка на кола да се одлепи од активна пења. Се работи за лепенка за затемнување на стакло?

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6298
« Одговори #116 на: 13 Септември 2014, 02:16:08 am »
Можно е.. Кај мене на клиото бојата на раткапната и ја извади, ваљда со вапот...

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20714
« Одговори #117 на: 13 Септември 2014, 11:07:51 am »
Ако е залепено ко што треба, не би требало да може.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен n1kola

• Сениор
  • Пораки: 6975
  • French diamond
« Одговори #118 на: 08 Октомври 2014, 23:54:00 pm »
Се расперив денес од сабајле, мои, службени се шо најдов  ;D

каква беше

дупла доза Marcus Wax

Last Touch за финиш

И нормално Red Summer Copkit прави чуда  :D

Отсутен Passat3B