Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: leopardi на 27 Август 2011, 00:04:11 amЦитат: Sportex на 26 Август 2011, 23:57:56 pmЦитат: chlink на 26 Август 2011, 23:52:20 pmКуоре, спортекс: ја стварно не знам што вие на вас. Абеодма гледате а се закачите.@Куоре Ти бе другар кај се мериш со џип ко што има спортекс ја стварно не те разбирам понекад. И остај го чоекот да збори ако толку му е ќеиф немора да пробуваш на се капаче да му ставаш, бар да возевме коли приближно како неговата со цена и све па да праиме муабет. Вака џабе везеш се вика тоа. Остај го нек се праи мангуп.Абе него ли го рчкам...ај кажи...! Ни го спомнав ни кој курац ни ништо...ама пусто му се задева газот!Зборот ми беше...не дека е алфа така се погоди па ми легна како кец на десетка туку дека земал канта...шо гледал кога зимал ја не знам...!Ако не се разбира он има кој се разбира...можел да му помогне, на крај краева има сервиси ќе си платиш 1.500 денара и ќе ти кажат....е сега ако сакал Алфа да се праи фраер а за бес пари да ја земе епа ќе го јаде...јеби га!Ама некој како теле чита само тоа шо е напишано...не знае да прочита меѓу редови! како прво и прво кога ја зедов колата,човекот ми гарантираше за моторот,утредента ја имав на технички да ми кажат они да не треба нешто да се смени,па кај еден мој другар има сервис и на компјутер кај него ја проверив колата не ми даваше ништо дека има некој дефект,ајде си реков он ваљда не знае се научил со ауди и бмњ ке одам во аутомобилеск и таму истата работа ја платив 1500ден. и они ми викаат моторот спие,така и тони ми викаше и истиот мајстор каде што денеска уште ми е колата,и сега кој е кривод каде да знам јас дека радилица толку нежна па ке оди одма,за тоа веке и страв добив од оваа кола и не знам што да одлучамно овој пат ке бидам многу внимателени ке одам на некоја кола но сигурнаСе можеда е добро ама ако немало уље чао џаци. Тоа е моментот, што ти си ја проверил секаде ама не си ме послушал за уље кога ти зборев, а никој друг не ти кажал од мајсториве и толку било. Да не се лажеме и искрено да збориме Алфа ромео знае прблематична кола да биде ако не ја пазиш, има повеќе тракатанции на нејзе што мораш даводиш рачун, не е за луѓе што сакаат да седна во кола, пали, вози, гаси, дома. Сака внимание и ќе тера.Ако сакаш посигурна кола и да не и се замараш земи јапанац и готово.Цитат: Sportex на 26 Август 2011, 23:57:56 pmЦитат: chlink на 26 Август 2011, 23:52:20 pmКуоре, спортекс: ја стварно не знам што вие на вас. Абеодма гледате а се закачите.@Куоре Ти бе другар кај се мериш со џип ко што има спортекс ја стварно не те разбирам понекад. И остај го чоекот да збори ако толку му е ќеиф немора да пробуваш на се капаче да му ставаш, бар да возевме коли приближно како неговата со цена и све па да праиме муабет. Вака џабе везеш се вика тоа. Остај го нек се праи мангуп.Абе него ли го рчкам...ај кажи...! Ни го спомнав ни кој курац ни ништо...ама пусто му се задева газот!Зборот ми беше...не дека е алфа така се погоди па ми легна како кец на десетка туку дека земал канта...шо гледал кога зимал ја не знам...!Ако не се разбира он има кој се разбира...можел да му помогне, на крај краева има сервиси ќе си платиш 1.500 денара и ќе ти кажат....е сега ако сакал Алфа да се праи фраер а за бес пари да ја земе епа ќе го јаде...јеби га!Ама некој како теле чита само тоа шо е напишано...не знае да прочита меѓу редови! Јас се извинувам друже ако не сум те разбрал како што треба. Ама знаете тензија да напрајте...
Цитат: Sportex на 26 Август 2011, 23:57:56 pmЦитат: chlink на 26 Август 2011, 23:52:20 pmКуоре, спортекс: ја стварно не знам што вие на вас. Абеодма гледате а се закачите.@Куоре Ти бе другар кај се мериш со џип ко што има спортекс ја стварно не те разбирам понекад. И остај го чоекот да збори ако толку му е ќеиф немора да пробуваш на се капаче да му ставаш, бар да возевме коли приближно како неговата со цена и све па да праиме муабет. Вака џабе везеш се вика тоа. Остај го нек се праи мангуп.Абе него ли го рчкам...ај кажи...! Ни го спомнав ни кој курац ни ништо...ама пусто му се задева газот!Зборот ми беше...не дека е алфа така се погоди па ми легна како кец на десетка туку дека земал канта...шо гледал кога зимал ја не знам...!Ако не се разбира он има кој се разбира...можел да му помогне, на крај краева има сервиси ќе си платиш 1.500 денара и ќе ти кажат....е сега ако сакал Алфа да се праи фраер а за бес пари да ја земе епа ќе го јаде...јеби га!Ама некој како теле чита само тоа шо е напишано...не знае да прочита меѓу редови! како прво и прво кога ја зедов колата,човекот ми гарантираше за моторот,утредента ја имав на технички да ми кажат они да не треба нешто да се смени,па кај еден мој другар има сервис и на компјутер кај него ја проверив колата не ми даваше ништо дека има некој дефект,ајде си реков он ваљда не знае се научил со ауди и бмњ ке одам во аутомобилеск и таму истата работа ја платив 1500ден. и они ми викаат моторот спие,така и тони ми викаше и истиот мајстор каде што денеска уште ми е колата,и сега кој е кривод каде да знам јас дека радилица толку нежна па ке оди одма,за тоа веке и страв добив од оваа кола и не знам што да одлучамно овој пат ке бидам многу внимателени ке одам на некоја кола но сигурна
Цитат: chlink на 26 Август 2011, 23:52:20 pmКуоре, спортекс: ја стварно не знам што вие на вас. Абеодма гледате а се закачите.@Куоре Ти бе другар кај се мериш со џип ко што има спортекс ја стварно не те разбирам понекад. И остај го чоекот да збори ако толку му е ќеиф немора да пробуваш на се капаче да му ставаш, бар да возевме коли приближно како неговата со цена и све па да праиме муабет. Вака џабе везеш се вика тоа. Остај го нек се праи мангуп.Абе него ли го рчкам...ај кажи...! Ни го спомнав ни кој курац ни ништо...ама пусто му се задева газот!Зборот ми беше...не дека е алфа така се погоди па ми легна како кец на десетка туку дека земал канта...шо гледал кога зимал ја не знам...!Ако не се разбира он има кој се разбира...можел да му помогне, на крај краева има сервиси ќе си платиш 1.500 денара и ќе ти кажат....е сега ако сакал Алфа да се праи фраер а за бес пари да ја земе епа ќе го јаде...јеби га!Ама некој како теле чита само тоа шо е напишано...не знае да прочита меѓу редови!
Куоре, спортекс: ја стварно не знам што вие на вас. Абеодма гледате а се закачите.@Куоре Ти бе другар кај се мериш со џип ко што има спортекс ја стварно не те разбирам понекад. И остај го чоекот да збори ако толку му е ќеиф немора да пробуваш на се капаче да му ставаш, бар да возевме коли приближно како неговата со цена и све па да праиме муабет. Вака џабе везеш се вика тоа. Остај го нек се праи мангуп.
Цитат: DareBmw на 27 Август 2011, 00:14:42 amЦитат: chlink на 27 Август 2011, 00:10:45 amЦитат: leopardi на 27 Август 2011, 00:04:11 amЦитат: Sportex на 26 Август 2011, 23:57:56 pmЦитат: chlink на 26 Август 2011, 23:52:20 pmКуоре, спортекс: ја стварно не знам што вие на вас. Абеодма гледате а се закачите.@Куоре Ти бе другар кај се мериш со џип ко што има спортекс ја стварно не те разбирам понекад. И остај го чоекот да збори ако толку му е ќеиф немора да пробуваш на се капаче да му ставаш, бар да возевме коли приближно како неговата со цена и све па да праиме муабет. Вака џабе везеш се вика тоа. Остај го нек се праи мангуп.Абе него ли го рчкам...ај кажи...! Ни го спомнав ни кој курац ни ништо...ама пусто му се задева газот!Зборот ми беше...не дека е алфа така се погоди па ми легна како кец на десетка туку дека земал канта...шо гледал кога зимал ја не знам...!Ако не се разбира он има кој се разбира...можел да му помогне, на крај краева има сервиси ќе си платиш 1.500 денара и ќе ти кажат....е сега ако сакал Алфа да се праи фраер а за бес пари да ја земе епа ќе го јаде...јеби га!Ама некој како теле чита само тоа шо е напишано...не знае да прочита меѓу редови! како прво и прво кога ја зедов колата,човекот ми гарантираше за моторот,утредента ја имав на технички да ми кажат они да не треба нешто да се смени,па кај еден мој другар има сервис и на компјутер кај него ја проверив колата не ми даваше ништо дека има некој дефект,ајде си реков он ваљда не знае се научил со ауди и бмњ ке одам во аутомобилеск и таму истата работа ја платив 1500ден. и они ми викаат моторот спие,така и тони ми викаше и истиот мајстор каде што денеска уште ми е колата,и сега кој е кривод каде да знам јас дека радилица толку нежна па ке оди одма,за тоа веке и страв добив од оваа кола и не знам што да одлучамно овој пат ке бидам многу внимателени ке одам на некоја кола но сигурнаСе можеда е добро ама ако немало уље чао џаци. Тоа е моментот, што ти си ја проверил секаде ама не си ме послушал за уље кога ти зборев, а никој друг не ти кажал од мајсториве и толку било. Да не се лажеме и искрено да збориме Алфа ромео знае прблематична кола да биде ако не ја пазиш, има повеќе тракатанции на нејзе што мораш даводиш рачун, не е за луѓе што сакаат да седна во кола, пали, вози, гаси, дома. Сака внимание и ќе тера.Ако сакаш посигурна кола и да не и се замараш земи јапанац и готово.Цитат: Sportex на 26 Август 2011, 23:57:56 pmЦитат: chlink на 26 Август 2011, 23:52:20 pmКуоре, спортекс: ја стварно не знам што вие на вас. Абеодма гледате а се закачите.@Куоре Ти бе другар кај се мериш со џип ко што има спортекс ја стварно не те разбирам понекад. И остај го чоекот да збори ако толку му е ќеиф немора да пробуваш на се капаче да му ставаш, бар да возевме коли приближно како неговата со цена и све па да праиме муабет. Вака џабе везеш се вика тоа. Остај го нек се праи мангуп.Абе него ли го рчкам...ај кажи...! Ни го спомнав ни кој курац ни ништо...ама пусто му се задева газот!Зборот ми беше...не дека е алфа така се погоди па ми легна како кец на десетка туку дека земал канта...шо гледал кога зимал ја не знам...!Ако не се разбира он има кој се разбира...можел да му помогне, на крај краева има сервиси ќе си платиш 1.500 денара и ќе ти кажат....е сега ако сакал Алфа да се праи фраер а за бес пари да ја земе епа ќе го јаде...јеби га!Ама некој како теле чита само тоа шо е напишано...не знае да прочита меѓу редови! Јас се извинувам друже ако не сум те разбрал како што треба. Ама знаете тензија да напрајте...Знае да биде проблематична при не одржување , затоа 164ката што ја имав јас стои зарибана , во еден сервис кај ПТТ школото зелена 3.0V6 автоматик , само што ја дадов немаше ни 2 недели си ебала мајката . Ќе испадне сега тролололо ама 164 ките стварно за кур не ги бива. Брзи се ама не ги бива.
Цитат: chlink на 27 Август 2011, 00:10:45 amЦитат: leopardi на 27 Август 2011, 00:04:11 amЦитат: Sportex на 26 Август 2011, 23:57:56 pmЦитат: chlink на 26 Август 2011, 23:52:20 pmКуоре, спортекс: ја стварно не знам што вие на вас. Абеодма гледате а се закачите.@Куоре Ти бе другар кај се мериш со џип ко што има спортекс ја стварно не те разбирам понекад. И остај го чоекот да збори ако толку му е ќеиф немора да пробуваш на се капаче да му ставаш, бар да возевме коли приближно како неговата со цена и све па да праиме муабет. Вака џабе везеш се вика тоа. Остај го нек се праи мангуп.Абе него ли го рчкам...ај кажи...! Ни го спомнав ни кој курац ни ништо...ама пусто му се задева газот!Зборот ми беше...не дека е алфа така се погоди па ми легна како кец на десетка туку дека земал канта...шо гледал кога зимал ја не знам...!Ако не се разбира он има кој се разбира...можел да му помогне, на крај краева има сервиси ќе си платиш 1.500 денара и ќе ти кажат....е сега ако сакал Алфа да се праи фраер а за бес пари да ја земе епа ќе го јаде...јеби га!Ама некој како теле чита само тоа шо е напишано...не знае да прочита меѓу редови! како прво и прво кога ја зедов колата,човекот ми гарантираше за моторот,утредента ја имав на технички да ми кажат они да не треба нешто да се смени,па кај еден мој другар има сервис и на компјутер кај него ја проверив колата не ми даваше ништо дека има некој дефект,ајде си реков он ваљда не знае се научил со ауди и бмњ ке одам во аутомобилеск и таму истата работа ја платив 1500ден. и они ми викаат моторот спие,така и тони ми викаше и истиот мајстор каде што денеска уште ми е колата,и сега кој е кривод каде да знам јас дека радилица толку нежна па ке оди одма,за тоа веке и страв добив од оваа кола и не знам што да одлучамно овој пат ке бидам многу внимателени ке одам на некоја кола но сигурнаСе можеда е добро ама ако немало уље чао џаци. Тоа е моментот, што ти си ја проверил секаде ама не си ме послушал за уље кога ти зборев, а никој друг не ти кажал од мајсториве и толку било. Да не се лажеме и искрено да збориме Алфа ромео знае прблематична кола да биде ако не ја пазиш, има повеќе тракатанции на нејзе што мораш даводиш рачун, не е за луѓе што сакаат да седна во кола, пали, вози, гаси, дома. Сака внимание и ќе тера.Ако сакаш посигурна кола и да не и се замараш земи јапанац и готово.Цитат: Sportex на 26 Август 2011, 23:57:56 pmЦитат: chlink на 26 Август 2011, 23:52:20 pmКуоре, спортекс: ја стварно не знам што вие на вас. Абеодма гледате а се закачите.@Куоре Ти бе другар кај се мериш со џип ко што има спортекс ја стварно не те разбирам понекад. И остај го чоекот да збори ако толку му е ќеиф немора да пробуваш на се капаче да му ставаш, бар да возевме коли приближно како неговата со цена и све па да праиме муабет. Вака џабе везеш се вика тоа. Остај го нек се праи мангуп.Абе него ли го рчкам...ај кажи...! Ни го спомнав ни кој курац ни ништо...ама пусто му се задева газот!Зборот ми беше...не дека е алфа така се погоди па ми легна како кец на десетка туку дека земал канта...шо гледал кога зимал ја не знам...!Ако не се разбира он има кој се разбира...можел да му помогне, на крај краева има сервиси ќе си платиш 1.500 денара и ќе ти кажат....е сега ако сакал Алфа да се праи фраер а за бес пари да ја земе епа ќе го јаде...јеби га!Ама некој како теле чита само тоа шо е напишано...не знае да прочита меѓу редови! Јас се извинувам друже ако не сум те разбрал како што треба. Ама знаете тензија да напрајте...Знае да биде проблематична при не одржување , затоа 164ката што ја имав јас стои зарибана , во еден сервис кај ПТТ школото зелена 3.0V6 автоматик , само што ја дадов немаше ни 2 недели си ебала мајката .
leopardi, имам една понуда за тебе. AX у возно стање, го мењаме за Alfata каква што е. Значи нит да се мислиш дал да ја правиш, нит да ми брукаш марка по форуми нит ништо.
Цитат: Cuore Sportivo на 26 Август 2011, 23:00:06 pmЦитат: DareBmw на 26 Август 2011, 22:53:51 pmЦитат: leopardi на 26 Август 2011, 21:01:10 pmZa alfa 166 2.4 jtd,uste kolku spored vas da doplatam za taa kola,mojata da ja davam od kako ke ja sredam,166-ta e socuvana kako nova so full oprema,so navigacija i itn...so koza vnatre,deckoto prvin mi barase 1500 evra no ne prifativ i sega i on prifati na pomala doplata no ni on ni jas ne znaeme cena da si kazeme,pa baram pomos od vas i dali vredi kako prvo i prvo da ja smenam mojata,pozzНе ја зимај уште повеќе во беља ќе си влезеш , слушај ми го зборот . Dare, ти видовит да не си. Нема потреба од паушални постови на невидено.Куоре и ти убаво знаеш , колку е скапа 166 за одржавање , а и колку троши 2.4 јтд не е работата само алфа да е .
Цитат: DareBmw на 26 Август 2011, 22:53:51 pmЦитат: leopardi на 26 Август 2011, 21:01:10 pmZa alfa 166 2.4 jtd,uste kolku spored vas da doplatam za taa kola,mojata da ja davam od kako ke ja sredam,166-ta e socuvana kako nova so full oprema,so navigacija i itn...so koza vnatre,deckoto prvin mi barase 1500 evra no ne prifativ i sega i on prifati na pomala doplata no ni on ni jas ne znaeme cena da si kazeme,pa baram pomos od vas i dali vredi kako prvo i prvo da ja smenam mojata,pozzНе ја зимај уште повеќе во беља ќе си влезеш , слушај ми го зборот . Dare, ти видовит да не си. Нема потреба од паушални постови на невидено.
Цитат: leopardi на 26 Август 2011, 21:01:10 pmZa alfa 166 2.4 jtd,uste kolku spored vas da doplatam za taa kola,mojata da ja davam od kako ke ja sredam,166-ta e socuvana kako nova so full oprema,so navigacija i itn...so koza vnatre,deckoto prvin mi barase 1500 evra no ne prifativ i sega i on prifati na pomala doplata no ni on ni jas ne znaeme cena da si kazeme,pa baram pomos od vas i dali vredi kako prvo i prvo da ja smenam mojata,pozzНе ја зимај уште повеќе во беља ќе си влезеш , слушај ми го зборот .
Za alfa 166 2.4 jtd,uste kolku spored vas da doplatam za taa kola,mojata da ja davam od kako ke ja sredam,166-ta e socuvana kako nova so full oprema,so navigacija i itn...so koza vnatre,deckoto prvin mi barase 1500 evra no ne prifativ i sega i on prifati na pomala doplata no ni on ni jas ne znaeme cena da si kazeme,pa baram pomos od vas i dali vredi kako prvo i prvo da ja smenam mojata,pozz
http://www.youtube.com/watch?v=KBTJa8ue7lUВака се менува ремен на 156 1.8ts
Цитат: DareBmw на 26 Август 2011, 23:02:23 pmЦитат: Cuore Sportivo на 26 Август 2011, 23:00:06 pmЦитат: DareBmw на 26 Август 2011, 22:53:51 pmЦитат: leopardi на 26 Август 2011, 21:01:10 pmZa alfa 166 2.4 jtd,uste kolku spored vas da doplatam za taa kola,mojata da ja davam od kako ke ja sredam,166-ta e socuvana kako nova so full oprema,so navigacija i itn...so koza vnatre,deckoto prvin mi barase 1500 evra no ne prifativ i sega i on prifati na pomala doplata no ni on ni jas ne znaeme cena da si kazeme,pa baram pomos od vas i dali vredi kako prvo i prvo da ja smenam mojata,pozzНе ја зимај уште повеќе во беља ќе си влезеш , слушај ми го зборот . Dare, ти видовит да не си. Нема потреба од паушални постови на невидено.Куоре и ти убаво знаеш , колку е скапа 166 за одржавање , а и колку троши 2.4 јтд не е работата само алфа да е .E de bas kazi DareBmw kolku trosi 2.4JTD?? Ne zaebavaj,znaci vozeno 2200km,na bord kompjuter izvadi prosek 7.7......na 100km/h trosi ispod 6
kaj mene remeЦитат: Carrier166 на 27 Август 2011, 01:13:08 amhttp://www.youtube.com/watch?v=KBTJa8ue7lUВака се менува ремен на 156 1.8ts е кај мене не беѓше така,најпросто менување немам видено мислам за кај мене отворија сменија и толку и ајде чао
Цитат: Cuore Sportivo на 26 Август 2011, 23:38:19 pmЦитат: DareBmw на 26 Август 2011, 23:34:30 pmЦитат: chlink на 26 Август 2011, 23:26:00 pmЦитат: Sportex на 26 Август 2011, 23:17:40 pmАбе нормално дека е поубава ама само однадвор...то ест полична!У ствари Алфа ти е како плавуша...убава однадвор...а глупа ко курац! Друже човекот на мука е, можеш нешто и корисно да пишеш. ЈТД моторите не се лоши, ако има шанси даго смени кршов нека тера, нека тера и со мерцедесот ама поскапи се деловите. Таксисти го зимаат мерцедесот затоа што може со него да поминат миљон километри и миљон ремонти да му праат, он сака кола за уживање не за работа. Имал он кола за такси ауди А4 1.9 ТДИ па го дал.Јас кажувам лично искуство со е220д . Мерцедесот е лепота 8 до 9 градска со газење добро , делови не знаев како се движат цени бидејќи ништо немав проблем за е200 се колку 166 не се поскапи , за мерцедес имаш делови сега еден куп , од кога почна увозот сите испоземаа е класа повеќе таксистите и сите што работеа со коли почнаа да ги растураат . Луѓе што расклапаат алфи во скопје се бројат на прсти . За аудито ми кажа дека го дал и бил задоволен од него а од ова , повеќе нервози од мерак . 166 за е200 е Кока Кола.Добро ете вие сте навијачи на алфа . Еве јас ќе преложам едно возило нека земе 525тдс е39ка лепота од ауто .
Цитат: DareBmw на 26 Август 2011, 23:34:30 pmЦитат: chlink на 26 Август 2011, 23:26:00 pmЦитат: Sportex на 26 Август 2011, 23:17:40 pmАбе нормално дека е поубава ама само однадвор...то ест полична!У ствари Алфа ти е како плавуша...убава однадвор...а глупа ко курац! Друже човекот на мука е, можеш нешто и корисно да пишеш. ЈТД моторите не се лоши, ако има шанси даго смени кршов нека тера, нека тера и со мерцедесот ама поскапи се деловите. Таксисти го зимаат мерцедесот затоа што може со него да поминат миљон километри и миљон ремонти да му праат, он сака кола за уживање не за работа. Имал он кола за такси ауди А4 1.9 ТДИ па го дал.Јас кажувам лично искуство со е220д . Мерцедесот е лепота 8 до 9 градска со газење добро , делови не знаев како се движат цени бидејќи ништо немав проблем за е200 се колку 166 не се поскапи , за мерцедес имаш делови сега еден куп , од кога почна увозот сите испоземаа е класа повеќе таксистите и сите што работеа со коли почнаа да ги растураат . Луѓе што расклапаат алфи во скопје се бројат на прсти . За аудито ми кажа дека го дал и бил задоволен од него а од ова , повеќе нервози од мерак . 166 за е200 е Кока Кола.
Цитат: chlink на 26 Август 2011, 23:26:00 pmЦитат: Sportex на 26 Август 2011, 23:17:40 pmАбе нормално дека е поубава ама само однадвор...то ест полична!У ствари Алфа ти е како плавуша...убава однадвор...а глупа ко курац! Друже човекот на мука е, можеш нешто и корисно да пишеш. ЈТД моторите не се лоши, ако има шанси даго смени кршов нека тера, нека тера и со мерцедесот ама поскапи се деловите. Таксисти го зимаат мерцедесот затоа што може со него да поминат миљон километри и миљон ремонти да му праат, он сака кола за уживање не за работа. Имал он кола за такси ауди А4 1.9 ТДИ па го дал.Јас кажувам лично искуство со е220д . Мерцедесот е лепота 8 до 9 градска со газење добро , делови не знаев како се движат цени бидејќи ништо немав проблем за е200 се колку 166 не се поскапи , за мерцедес имаш делови сега еден куп , од кога почна увозот сите испоземаа е класа повеќе таксистите и сите што работеа со коли почнаа да ги растураат . Луѓе што расклапаат алфи во скопје се бројат на прсти . За аудито ми кажа дека го дал и бил задоволен од него а од ова , повеќе нервози од мерак .
Цитат: Sportex на 26 Август 2011, 23:17:40 pmАбе нормално дека е поубава ама само однадвор...то ест полична!У ствари Алфа ти е како плавуша...убава однадвор...а глупа ко курац! Друже човекот на мука е, можеш нешто и корисно да пишеш. ЈТД моторите не се лоши, ако има шанси даго смени кршов нека тера, нека тера и со мерцедесот ама поскапи се деловите. Таксисти го зимаат мерцедесот затоа што може со него да поминат миљон километри и миљон ремонти да му праат, он сака кола за уживање не за работа. Имал он кола за такси ауди А4 1.9 ТДИ па го дал.
Абе нормално дека е поубава ама само однадвор...то ест полична!У ствари Алфа ти е како плавуша...убава однадвор...а глупа ко курац!
Цитат: DareBmw на 26 Август 2011, 23:40:41 pmЦитат: Cuore Sportivo на 26 Август 2011, 23:38:19 pmЦитат: DareBmw на 26 Август 2011, 23:34:30 pmЦитат: chlink на 26 Август 2011, 23:26:00 pmЦитат: Sportex на 26 Август 2011, 23:17:40 pmАбе нормално дека е поубава ама само однадвор...то ест полична!У ствари Алфа ти е како плавуша...убава однадвор...а глупа ко курац! Друже човекот на мука е, можеш нешто и корисно да пишеш. ЈТД моторите не се лоши, ако има шанси даго смени кршов нека тера, нека тера и со мерцедесот ама поскапи се деловите. Таксисти го зимаат мерцедесот затоа што може со него да поминат миљон километри и миљон ремонти да му праат, он сака кола за уживање не за работа. Имал он кола за такси ауди А4 1.9 ТДИ па го дал.Јас кажувам лично искуство со е220д . Мерцедесот е лепота 8 до 9 градска со газење добро , делови не знаев како се движат цени бидејќи ништо немав проблем за е200 се колку 166 не се поскапи , за мерцедес имаш делови сега еден куп , од кога почна увозот сите испоземаа е класа повеќе таксистите и сите што работеа со коли почнаа да ги растураат . Луѓе што расклапаат алфи во скопје се бројат на прсти . За аудито ми кажа дека го дал и бил задоволен од него а од ова , повеќе нервози од мерак . 166 за е200 е Кока Кола.Добро ете вие сте навијачи на алфа . Еве јас ќе преложам едно возило нека земе 525тдс е39ка лепота од ауто .даре сега ми прати мејл човекот со bmw-to,вака колата е произведена 97 год.со поминати 170000км.со фул опрема освен кожа,махагони,клима,не знам дали има навигација,колата има темна зелена боја со алумински фелни оригинални,ми бара доплата 1500 евра,јас му пишав сега мејл со 1000 евра да завршиме работа,па да видиме сега што ке ми пише
Цитат: leopardi на 27 Август 2011, 02:06:11 amЦитат: DareBmw на 26 Август 2011, 23:40:41 pmЦитат: Cuore Sportivo на 26 Август 2011, 23:38:19 pmЦитат: DareBmw на 26 Август 2011, 23:34:30 pmЦитат: chlink на 26 Август 2011, 23:26:00 pmЦитат: Sportex на 26 Август 2011, 23:17:40 pmАбе нормално дека е поубава ама само однадвор...то ест полична!У ствари Алфа ти е како плавуша...убава однадвор...а глупа ко курац! Друже човекот на мука е, можеш нешто и корисно да пишеш. ЈТД моторите не се лоши, ако има шанси даго смени кршов нека тера, нека тера и со мерцедесот ама поскапи се деловите. Таксисти го зимаат мерцедесот затоа што може со него да поминат миљон километри и миљон ремонти да му праат, он сака кола за уживање не за работа. Имал он кола за такси ауди А4 1.9 ТДИ па го дал.Јас кажувам лично искуство со е220д . Мерцедесот е лепота 8 до 9 градска со газење добро , делови не знаев како се движат цени бидејќи ништо немав проблем за е200 се колку 166 не се поскапи , за мерцедес имаш делови сега еден куп , од кога почна увозот сите испоземаа е класа повеќе таксистите и сите што работеа со коли почнаа да ги растураат . Луѓе што расклапаат алфи во скопје се бројат на прсти . За аудито ми кажа дека го дал и бил задоволен од него а од ова , повеќе нервози од мерак . 166 за е200 е Кока Кола.Добро ете вие сте навијачи на алфа . Еве јас ќе преложам едно возило нека земе 525тдс е39ка лепота од ауто .даре сега ми прати мејл човекот со bmw-to,вака колата е произведена 97 год.со поминати 170000км.со фул опрема освен кожа,махагони,клима,не знам дали има навигација,колата има темна зелена боја со алумински фелни оригинални,ми бара доплата 1500 евра,јас му пишав сега мејл со 1000 евра да завршиме работа,па да видиме сега што ке ми пишеБез да провериш ништо не прави.
Цитат: leopardi на 27 Август 2011, 02:06:11 amЦитат: DareBmw на 26 Август 2011, 23:40:41 pmЦитат: Cuore Sportivo на 26 Август 2011, 23:38:19 pmЦитат: DareBmw на 26 Август 2011, 23:34:30 pmЦитат: chlink на 26 Август 2011, 23:26:00 pmЦитат: Sportex на 26 Август 2011, 23:17:40 pmАбе нормално дека е поубава ама само однадвор...то ест полична!У ствари Алфа ти е како плавуша...убава однадвор...а глупа ко курац! Друже човекот на мука е, можеш нешто и корисно да пишеш. ЈТД моторите не се лоши, ако има шанси даго смени кршов нека тера, нека тера и со мерцедесот ама поскапи се деловите. Таксисти го зимаат мерцедесот затоа што може со него да поминат миљон километри и миљон ремонти да му праат, он сака кола за уживање не за работа. Имал он кола за такси ауди А4 1.9 ТДИ па го дал.Јас кажувам лично искуство со е220д . Мерцедесот е лепота 8 до 9 градска со газење добро , делови не знаев како се движат цени бидејќи ништо немав проблем за е200 се колку 166 не се поскапи , за мерцедес имаш делови сега еден куп , од кога почна увозот сите испоземаа е класа повеќе таксистите и сите што работеа со коли почнаа да ги растураат . Луѓе што расклапаат алфи во скопје се бројат на прсти . За аудито ми кажа дека го дал и бил задоволен од него а од ова , повеќе нервози од мерак . 166 за е200 е Кока Кола.Добро ете вие сте навијачи на алфа . Еве јас ќе преложам едно возило нека земе 525тдс е39ка лепота од ауто .даре сега ми прати мејл човекот со bmw-to,вака колата е произведена 97 год.со поминати 170000км.со фул опрема освен кожа,махагони,клима,не знам дали има навигација,колата има темна зелена боја со алумински фелни оригинални,ми бара доплата 1500 евра,јас му пишав сега мејл со 1000 евра да завршиме работа,па да видиме сега што ке ми пишеНе ми се верува да има навигација , ама ако има уште поубаво ајде да видиме што ќе биде , да кажеш одма го има ли негде по огласиве .
Цитат: DareBmw на 27 Август 2011, 02:11:21 amЦитат: leopardi на 27 Август 2011, 02:06:11 amЦитат: DareBmw на 26 Август 2011, 23:40:41 pmЦитат: Cuore Sportivo на 26 Август 2011, 23:38:19 pmЦитат: DareBmw на 26 Август 2011, 23:34:30 pmЦитат: chlink на 26 Август 2011, 23:26:00 pmЦитат: Sportex на 26 Август 2011, 23:17:40 pmАбе нормално дека е поубава ама само однадвор...то ест полична!У ствари Алфа ти е како плавуша...убава однадвор...а глупа ко курац! Друже човекот на мука е, можеш нешто и корисно да пишеш. ЈТД моторите не се лоши, ако има шанси даго смени кршов нека тера, нека тера и со мерцедесот ама поскапи се деловите. Таксисти го зимаат мерцедесот затоа што може со него да поминат миљон километри и миљон ремонти да му праат, он сака кола за уживање не за работа. Имал он кола за такси ауди А4 1.9 ТДИ па го дал.Јас кажувам лично искуство со е220д . Мерцедесот е лепота 8 до 9 градска со газење добро , делови не знаев како се движат цени бидејќи ништо немав проблем за е200 се колку 166 не се поскапи , за мерцедес имаш делови сега еден куп , од кога почна увозот сите испоземаа е класа повеќе таксистите и сите што работеа со коли почнаа да ги растураат . Луѓе што расклапаат алфи во скопје се бројат на прсти . За аудито ми кажа дека го дал и бил задоволен од него а од ова , повеќе нервози од мерак . 166 за е200 е Кока Кола.Добро ете вие сте навијачи на алфа . Еве јас ќе преложам едно возило нека земе 525тдс е39ка лепота од ауто .даре сега ми прати мејл човекот со bmw-to,вака колата е произведена 97 год.со поминати 170000км.со фул опрема освен кожа,махагони,клима,не знам дали има навигација,колата има темна зелена боја со алумински фелни оригинални,ми бара доплата 1500 евра,јас му пишав сега мејл со 1000 евра да завршиме работа,па да видиме сега што ке ми пишеНе ми се верува да има навигација , ама ако има уште поубаво ајде да видиме што ќе биде , да кажеш одма го има ли негде по огласиве . http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=G0qzwiRLHsM=&type=&new=&file=uxYFy7VMG7ObgS155d6dig==&q=mBoFQF96u/RPK8Pg36jHuWIObBXSQBULw0xdsOz3GUaLiRPFOd3H9Mi/ugdrtaWV9DAUvUUlskomzx7d5OP/nTZZiMaB6K%20qS%20nEzf1G6TFoi/2D5Q08Hg==&page=2еве ви линк од BMW-TO и јас мислам дека нема навигацијам,бидејќо сега ги разгледаб поарно сликите баш штета,но јеби га битно колата да е во ред