Za alfa 166 2.4 jtd,uste kolku spored vas da doplatam za taa kola,mojata da ja davam od kako ke ja sredam,166-ta e socuvana kako nova so full oprema,so navigacija i itn...so koza vnatre,deckoto prvin mi barase 1500 evra no ne prifativ i sega i on prifati na pomala doplata no ni on ni jas ne znaeme cena da si kazeme,pa baram pomos od vas i dali vredi kako prvo i prvo da ja smenam mojata,pozz
Не ја зимај уште повеќе во беља ќе си влезеш , слушај ми го зборот .
Dare, ти видовит да не си. Нема потреба од паушални постови на невидено.
Куоре и ти убаво знаеш , колку е скапа 166 за одржавање , а и колку троши 2.4 јтд не е работата само алфа да е .
На невидено неможе оценки и совети да се даваат. Да сме околу колата во моментов може да коментираме, овака само нагаѓаме.
Иначе Lepardi, мое мислење е дека треба да си ја направиш колата. Во иднина почесто проверувај уље и користи го најквалитетното. Верувај дека ќе немаш проблем со одржавањето.
Во право си на невидено ништо . Алфата е скапа за одржување недај боже нешто да поебе , 166 е супер алфа ама си бара пазење и грешки како на лепоарди со 156ка та ќе го коштаат многу . Јас препорачувам нешто друго види го мерцедесот , некако посигурно ми е мерцедес .
Абе што е скапа за одржување, делови за алфа има веќе и во трафика да купиш. Нели многу се расипувале па делови колку сакаш?
За 2.4 искочи на афтопат и спукај ја и види да не е дувана многу, ако има добра компресија и тие срања лапај и да немаш гајле, јас многу се покаав што не земав 2.4 . И мене стариот ми викаше 5 клипа, голем кур ако се 5 клипа, малку пак троши а ракета е, недај боже чипче да и мавнеш растур ќе праи.