Јас никаде не пишав дека , деловите се евтини јас викам дека добива на потрошувачка . Аудито го имал од 2000 год го правел ремонт 2001 ва и го возел без проблем , така ми кажа мене . За е39ка 525тдс може да прави замена со негова доплата , јас сум задоволен од моево деловите не се прескапи , и албанците ги расклапаат и цените се пониски , за разлика од нашите. 525тдс троши мислам околу 10 нафта градска .
drugari baram samo sovet,bidejki i inaet me fatil taman ja srediv mojata alfa eve bas deneska i chlink ja videl pa mi ja pofali,znaci prava ubavica no jebi ga koga ne biduva,i sega moram da ja davam bidejki site mi vikaat taa kola veka za kur ne ja biduva,
za motorite JTD i na forumi i po majstori mi vikaat deka se najizdrzlivi,momentalno za trampa imam Alfa 166JTD,2000god.so full oprema, i mercedes E200,97god. benzinec, i dare go postuvam a i drugite sekoj si ima svoe mislenje,no kako sto vika dare i on e vo pravo,znaci ne treba da brzam ovoj pat treba da bidam vnimatelen mnogu,a za BMw 525 tds eden mi prati mejl za trampa so mojata alfa no za doplata uste go cekam covekot da mi pise i da mi kaze uste kolku bara,a kako prvo i prvo od site koli i jas poprvo bi zemal bmw 525 kako sto vikas i ti dare nego mercedes ili alfa za kvalitet ne znam no na dusa mi spie,.......
da znam deka mojata so sigurnost nema da ima problemi mislam vo motorot ne bi ja dal
audito sto go imav da bese jaka kola,remont motor no toa se desilo 2002 god.i od togas jas veke nemav pipnato vo motorot ama bas nisto ,normalno baksa servisot do pred dva meseci koga mi se zaeba bos pumpata no i toa ja napraviv i ja dadov