Фиста 2013 ослабе сирената наеднаш, ко фиќо од 41ва свири
Здраво Онак,
Вашето возило има дупла сирена и најверојатно една е отидена,најдете време да ја провериме и дадеме соодветно решение.
Пријатен ден,
Докторот
jas ne vi pisav za sirenata tuku na prethodnata strana vi pisav za fordot koj shto go vrativte kako ispraven a ne e... i seuste cekam odgovor... se nadevam deka nema POVTORNO na ignor da se vklucite kako dosega shto pravevte koga imase poseriozni prashanja...
Здраво Онак
Колата е во гаранција притоа нема потреба за толку долга комуникација - продолжуваме со поправка зошто очигледно проблемот персистира.
Пиши ни приватна порака за кога да закажеме термин.
Предлагаме да дојдете двајцата за да не испадне дека го злоупотребуваме незнаењето на помладиот брат.
Фиста 2013 ослабе сирената наеднаш, ко фиќо од 41ва свири
Здраво Бауер
Би те замолиле да ни исшратиш VIN (број на шасија) по приватна порака за да ти предложиме решение.
Поздрав до МИДА баш убаво што сте се вклучиле и вие на форумов па би сакал да прашам имам Фокус 2003 ТДЦи 1,8 115/85к има поминато повеке од 400к па ме интересира кое улје да ставам 5/30 или 10/40 тој што претходно го возел има некои налепници од сервиси во Италија дека користел 5/30 а човекот од кого ја купив во Мк му ставил 10/40?
Здраво Монтер
По фабричка спецификација е нагласено да се користи Formula F 5/30.
Бидејќи возилото е старо и доколку гледаш намалување на нивото на масло во моторот можеш да ставиш и Formula F10/40.
Многу е важно и што бил проблемот. Ако било нешто нелогично можеби биле во право. Ако било нешто логично, а не постапиле правилно тежината на трвдењето е многу поголема. Затоа е важно да се знае проблемот, за да се оцени мислењето.
во рамките на гаранцијата беше,имам пишано порано за проблемот.
кога делуваш како единка и никој не стои позади тебе не важи гаранцијата.
како после важела/важеше гаранцијата од кога ги посетија инспекторите?
Здраво Маци
Дали сеуште имаш проблем со твојот автомобил за да ти помогнеме?
Поздрав,
Докторот