Автор Тема: Восоцирање на возило  (Прочитано 284158 пати)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Одг: Восоцирање на возило
« Одговори #585 на: 22 Август 2017, 22:07:08 pm »
@Dejan Gj , имате продавница? Онлајн шоп?

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Inter1

• Редовен
  • Пораки: 2821
« Одговори #586 на: 28 Август 2017, 13:13:54 pm »
Dali vosokot treba da ima beading ili sheeting karakteristiki t.e. Shto e podobro za zastita na kola bez.razlika na izgledot/sjaj i tn sto go dava vosokot

Отсутен Dejan Gj

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 411
« Одговори #587 на: 04 Септември 2017, 22:11:33 pm »
Dali vosokot treba da ima beading ili sheeting karakteristiki t.e. Shto e podobro za zastita na kola bez.razlika na izgledot/sjaj i tn sto go dava vosokot

Polimernite sinteticki vosoci

Отсутен Dejan Gj

• Јуниор
  • **
« Одговори #588 на: 13 Септември 2017, 20:57:59 pm »
препорачано за темни возила

Отсутен dame

• Сениор
  • Пораки: 3226
    • https://www.facebook.com/pages/Hemisko-I-Poliranje-Na-Vozila/373554479331896
« Одговори #589 на: 13 Септември 2017, 22:21:01 pm »
Odlicen vosok eden od moite omileni..

Отсутен Roci

• Сениор
  • Пораки: 3869
« Одговори #590 на: 13 Септември 2017, 22:59:38 pm »
Samo sto ne e mn traen  ;D

Отсутен Dejan Gj

• Јуниор
  • **
« Одговори #591 на: 13 Септември 2017, 23:04:28 pm »

како и секој карнауба восок, 2-3 месеци и повторно зависи со што се пере возилото

Отсутен Roci

• Сениор
  • Пораки: 3869
« Одговори #592 на: 13 Септември 2017, 23:11:31 pm »
Jasno jasno na toa i mislev, vo pogled na sintetickite vosoci  ;D

Отсутен dame

• Сениор
  • Пораки: 3226
    • https://www.facebook.com/pages/Hemisko-I-Poliranje-Na-Vozila/373554479331896
« Одговори #593 на: 13 Септември 2017, 23:18:58 pm »

како и секој карнауба восок, 2-3 месеци и повторно зависи со што се пере возилото
ama tie 2-3 meseci nema da trgnes oci od kolata normalno ako prethodno e dobro spremena ...ke bide bombona

Присутен kire95

• Редовен
  • Пораки: 1998
« Одговори #594 на: 13 Септември 2017, 23:29:13 pm »
@Dejan Gj која е цената на восоков ?

Отсутен Dejan Gj

• Јуниор
  • **
« Одговори #595 на: 14 Септември 2017, 08:44:38 am »
@Dejan Gj која е цената на восоков ?

podetalni informacii 071 249 157

Присутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3298
« Одговори #596 на: 14 Септември 2017, 08:58:15 am »
Навистина не ја гледам поентата за рекламирање на производи или бренд на форум и да се кријат цени.

Која е поентата на "цена во инбокс" или јави ми се за информации на "ХХХХХХХХХ"

Што продавате шверцан кавијар, биткоини, крадени радија од коли, екстази па се криете од џандари, демек да не ве фати НТШ?

Ако имаш одредено цена за производот што го продаваш, објави ја тука затоа што некој друг член ќе ја прочита темава и ќе ја добие информацијата без да треба да се замара со инбокс и вртење телефони. Ако е заинтересиран (а верувам ќе има многу кои ќе сакаат да пробаат производи од брендот) ќе те контактира по пп или телефон и ќе дојде да го купи.

Разбирам да не се кажуваат цени на услуги од типот лепење фолии, полирање возила и слично затоа што секое возило има различна цена која зависи од многу фактори.

Ама да продаваш факинг восок во кутија од фиксни милилитри и цената да е енигма е тотален нонсенс.

Да не му варира цената на восокот на берза па преку ноќ рипа 20% и паѓа 20%, па да изгуби маржа продавачот?

Се надевам дека @zeroSignal и останатите модератори ќе интервенираат затоа што не гледам поента во ваквите постови и дискусии.

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30070
    • CARclub.mk
« Одговори #597 на: 14 Септември 2017, 09:02:03 am »
Се согласувам. Не гледам поента да се кријат цените.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
« Одговори #598 на: 14 Септември 2017, 09:10:57 am »
Ценовниче златно,  со сите производи што се на лагер.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Dejan Gj

• Јуниор
  • **
« Одговори #599 на: 14 Септември 2017, 09:30:34 am »
Навистина не ја гледам поентата за рекламирање на производи или бренд на форум и да се кријат цени.

Која е поентата на "цена во инбокс" или јави ми се за информации на "ХХХХХХХХХ"

Што продавате шверцан кавијар, биткоини, крадени радија од коли, екстази па се криете од џандари, демек да не ве фати НТШ?

Ако имаш одредено цена за производот што го продаваш, објави ја тука затоа што некој друг член ќе ја прочита темава и ќе ја добие информацијата без да треба да се замара со инбокс и вртење телефони. Ако е заинтересиран (а верувам ќе има многу кои ќе сакаат да пробаат производи од брендот) ќе те контактира по пп или телефон и ќе дојде да го купи.

Разбирам да не се кажуваат цени на услуги од типот лепење фолии, полирање возила и слично затоа што секое возило има различна цена која зависи од многу фактори.

Ама да продаваш факинг восок во кутија од фиксни милилитри и цената да е енигма е тотален нонсенс.

Да не му варира цената на восокот на берза па преку ноќ рипа 20% и паѓа 20%, па да изгуби маржа продавачот?

Се надевам дека @zeroSignal и останатите модератори ќе интервенираат затоа што не гледам поента во ваквите постови и дискусии.

GOLD CLASS vosokot go ima vo pasta i tecna forma cenata e 1420den