Полека полека, се собраа 191 000 км. Годинава можеби и јубилеј ке се слави. Француска пи*ка со турско маде а изврте 200 000 км, да не веруваш.
Постов не е само да се пофалам дека францусково поминало 200 000км со само редовни сервиси, туку и за уште нешто... тадаааааа!!!
Да, ОЕМ ксенон фарови, проект кој не е едноставен, скап и за сите мајстори и многу луѓе неисплатлив. Ме правеа будала како секој пат, ми се смееа познативе автоелектроничари низ ск па и пошироко, па превземав активности во врска со моојата идеа, истражување на нет и тн.
Продолжениот викенд го искористив да ’„тркнам’’ до Бугарија и да поминам 500 км у правец за мојата луда идеа. Па денес се фативме со монтажа:
ДеЦеИ
Џековите да ти биле исти коо на обичните мајката... А требаше инталација да мењаме од страна на експерти кој тоа го советуваа.
Имаше мољакање кој да сврти за да запали светла признавам, храбриот вртеше јас чекав со апарат во така да сликам без разлика шо ке се деси, храбриот сврте едно колено оп позиција свети, уште едно, ксенонот светна па то бе мајсторе..... Радости!
Е сеа нема нивелатори јбр нема колава инсталација за тоа поопремените верзии имаат, а ни хедлајт уашерс. то ти е, иначе може и тоа ама сега за сега не.
Кога веќе истерав толку км за фарови си реков ајде и уште нешто да се подновиме и пазарив:
Воланот и рачката се во перфектна состојба
Па еден третман со ова:
Па монтажа (пред и потоа)
Со дуги зборои другаа кола прекрасен апдејт, и што е најважно ја сум среќен.