Автор Тема: Предлог за собир на Рудине - Петок 12.08.2011 од 19:30 па натаму  (Прочитано 49551 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34289
  • Таков е животот... јебига
Каде се трубачите каде се гОЈДО и Чичко Спортекс каде е таа певаљка што треба да и се лепат пари на неа нема ништо од џумбусот....
Ништо брат, они само прашина дигаат на форумов. На дело никаде ги нема ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Fаланга, кој беше спознор на настанов....Durex или Sportex ?
Секако Durex, барем има некаква врска со секс, за разлика од Спортекс хахахахахахааххахаххахаххаххахахахха

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Каде се трубачите каде се гОЈДО и Чичко Спортекс каде е таа певаљка што треба да и се лепат пари на неа нема ништо од џумбусот....

Бевме учтиво замолени од страна на организаторот да не доаѓаме, ако се сеќаваш...врати се некоја страна назад ќе видиш!

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Ништо брат, они само прашина дигаат на форумов. На дело никаде ги нема ;D

Сам си го бараш мислам за наредниот пат...така ми сстои работава! ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Бевме учтиво замолени од страна на организаторот да не доаѓаме, ако се сеќаваш...врати се некоја страна назад ќе видиш!
Респекат :)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Сам си го бараш мислам за наредниот пат...така ми сстои работава! ;D
Брат, во позиција сум, рендам што да правам, користам ситуација. И така прашина дигавте, има сведоци :) хихихихи
Кога нема да сум во позоција ќе си ќутам :)

Ајде следен пат за викенд специјално за тебе ќе организирам :)

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
Фаланга не си имај работа со овие , да не ти дојдат со цел оркестар наредниот пат. ;D ;D ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Фаланга не си имај работа со овие , да не ти дојдат со цел оркестар наредниот пат. ;D ;D ;D
Ако бе мајсторе, да им го направам и нив ќефот еднаш... Ја плаќам

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk

Овака ќе изгледа поаѓањето на Марсовски Собир од пред Билна Аптека наредниот Пат....

Отсутен ViksaSk

• Редовен
  • Пораки: 1225
Ништо ако не идеме кај Фаланга дома да ја напраиме фештата Ивкова слава хехехех не си идеме 3-4 дена ке лумпуваме хехехе

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант

Овака ќе изгледа поаѓањето на Марсовски Собир од пред Билна Аптека наредниот Пат....
Доаѓам и јас само викајте. Вчера бев спречен поради обврските сабајлево ама наредниот пат можда ке бидам слободен.

Отсутен ViksaSk

• Редовен

Ништо ја мислам работава од кај Фаланга дома да ја фатиме па со ред...

Отсутен ViksaSk

• Редовен
Треба изгледа сите весело вака да се појавиме на нареден собир?

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
@deni

не ми се верува дека е сликано ноќе.дени објасни како? на колку секунди намести да чкрапне?
Мислам дека на 30 секунди со ISO 1600, Дени?
Зависи од слика до слика ама генерално околу 10ина секунди или повеке при ф5.6 и исо до крај.

П.С. Јас носев блуза, дуксер и алпинистички чизми. А за девојка ми, дуксер, зимска јакна и јакна за скијање и ракавици (3 јакни и џемпер се тоа!!!)... И пак и беше ладно. Во сред Август. За следен пат, цел плакар ќе го земам. Ама многу менуваат чизмите, во неколку наврати, најчесто фотографија ме спасиле (јас да зовривам, а во патики да се мрзнат и да молат да си одиме). Само возењето со чизмите е малку како компири да возиш, зошто осетот ти е на нула. Иако се навикнуваш после 50км. Многу фин народ, интересно. Да видиш работи што инаку не би ги видел. Незнам зошто ама јас кога ќе се настегам со соодветни објективи и слично добивам подобар поглед на месечината рецимо од тој големиот двоглед. А другите телескопи не ги насочија натаму. Тоа ќе умарам следниот пат. Задача за следниот пат: Јупитер и Сатурн во зенит!!!   ;D
« Последно менување: 13 Август 2011, 15:24:24 pm Deni »

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Ладно е ако седиш, лежиш или стоиш на едно место без соодветно внатрешно греење!

И 90 Џемпера да земеш и 100 јакни, Џабе е !

;D ;D ;D