Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Караваните се за ниска-средна класа на германци, во Германија, и за дедовци или wannabe дедовци elsewhere.Иди седни девојка во караван наспроти кросовер.
...
Караван ми е многу фамилијарно-дедовска опција (без навреда на тие што имаат, мое мислење).Кај и дали (недај Боже) ке те удри караван или кросовер тоа е твое да му ја мислиш. Луѓето кога купуваат кола гледаат за својата безбедност прво, а не за тоа каде и колкава штета би му направиле на некого при евентуален судар.И јас кога возам кола ми е фрка да не ме лупне некое џипиште,али пошто неможам да си дозволам сите моторни возила да ми се џипови (или кросовер ватевер) ќе отварам 4 очи и ќе се надевам на најдоброто.... и 4х4 погонот. Ова последново до душа ми се нашло (сум забележал дека ми треба) само неколку пати во две ипол години, но добро е да се има.
Цитат: velestrumf на 14 Февруари 2014, 13:04:51 pm...Иако убавината е субјективна работа, ајде изборот да го поставиме вака:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)VS(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)On topic:Цитат: smole на 27 Јануари 2014, 16:20:49 pmКараван ми е многу фамилијарно-дедовска опција (без навреда на тие што имаат, мое мислење).Кај и дали (недај Боже) ке те удри караван или кросовер тоа е твое да му ја мислиш. Луѓето кога купуваат кола гледаат за својата безбедност прво, а не за тоа каде и колкава штета би му направиле на некого при евентуален судар.И јас кога возам кола ми е фрка да не ме лупне некое џипиште,али пошто неможам да си дозволам сите моторни возила да ми се џипови (или кросовер ватевер) ќе отварам 4 очи и ќе се надевам на најдоброто.... и 4х4 погонот. Ова последново до душа ми се нашло (сум забележал дека ми треба) само неколку пати во две ипол години, но добро е да се има.