Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Дечки, какво уље препорачувате за VW e-up! и на колку време да го мењам? (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Simo - Carrier159 на 11 Декември 2024, 10:08:14 amДечки, какво уље препорачувате за VW e-up! и на колку време да го мењам? (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Вазелин Ништо лично, но имам некоја одбивност кон електрични возила. Инаку интересен модел.
Цитат: Simo - Carrier159 на 11 Декември 2024, 10:08:14 amДечки, какво уље препорачувате за VW e-up! и на колку време да го мењам? (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Симо, сипај Љутви Мољи и да га мењаш на петок окољу 12:00
Ауди а3 2008г со дпф 2.0 140 кс тип на мотор CBAB, каков тип на масло треба да користи со кој ознаки итн... ?
Цитат: vladimir_1 на 30 Декември 2024, 21:23:58 pmАуди а3 2008г со дпф 2.0 140 кс тип на мотор CBAB, каков тип на масло треба да користи со кој ознаки итн... ?Оди на некој oil finder од било кој бренд, стави го точниот модел и ќе ти каже