Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Peconi на 11 Декември 2017, 15:43:44 pmнигде не реков дека тоа е фалсификат немој да измислуваш!реков дека влегува мала колочина која ние не можеме да ја сопремепецони...ај да олабавиме малку...да ти оставиме малку време да се средиш и да ни одговориш што се случува...не е лошо да си најдеш некоја портпаролка...јака на уста..."кучињава" ти се настрвија... ...мора да се одлучиш: факсификат е... тоа "малку" што влегува мимо тебе... или оригинал...ако не е фалсификат...тогаш е оригинал...така ли беше...или има нешто измеѓу... ...е сега...ако е оригинал...сеедно ми е дали од тебе ќе го купам или од некој твој конкурент...штом е оригинал...не е важно на кого парите ќе му ги дадам......но пак ме буни...зошто да отвараме очи и да ги споредуваме пакувањата...ако нема фалсификат......а и на другиве прашања и дилеми... замоли ја портпаролката да ни одговори... се исклучувам од дискусија по ова прашање...ќе ја чекам портпаролката... останете ми раат...и со добро здравје...
нигде не реков дека тоа е фалсификат немој да измислуваш!реков дека влегува мала колочина која ние не можеме да ја сопреме
Мотопартс,мотојове и слични си увезуваат по едно пакетче од грција и нека не ве чуди ако е различни опаковките,можеби од различна фабрика земаат.
Цитат: VLATKO Џентлменот на 11 Декември 2017, 16:14:15 pmМотопартс,мотојове и слични си увезуваат по едно пакетче од грција и нека не ве чуди ако е различни опаковките,можеби од различна фабрика земаат.мотојове и орце мотопартс земаат од мене масло
Цитат: Peconi на 11 Декември 2017, 17:06:44 pmЦитат: VLATKO Џентлменот на 11 Декември 2017, 16:14:15 pmМотопартс,мотојове и слични си увезуваат по едно пакетче од грција и нека не ве чуди ако е различни опаковките,можеби од различна фабрика земаат.мотојове и орце мотопартс земаат од мене маслоод кога мотопартс велес земаат мотул од акома оил?
Шо е орце поарен од јове,трговци се и двајцата,иначе орце работи многу повеќе марки и модели тоа е тоа.
@kamarad poso si borec za coecki pravdini treba da otvoris i tema za serviserive na koli, bilo oficijalni ili ne i sto se desava tamu i zosto cenite im se izgor skapi za popravki. fala mn i prijatno
Цитат: Inter1 на 11 Декември 2017, 12:46:24 pm@kamarad poso si borec za coecki pravdini treba da otvoris i tema za serviserive na koli, bilo oficijalni ili ne i sto se desava tamu i zosto cenite im se izgor skapi za popravki. fala mn i prijatnoАаа тоа ќе направам јас кога ќе ми заврши NDA (Non disclosure agreement) договорот и ќе пишам се што прават овластените сервисери, увознивжци и автомобилски дилери. Ќе паднете на г'с што се случува. Ќе видите колку се вратил животот во Македонија. Sent from my Redmi 3 using Tapatalk