Хмм перални во скопје... порано ја перев кај оливер кај реплек т.е. така наречената оли-сан, но пред година и пол како што знам јас продаде пералната на некои дечки и ја посраа работата.. перење со четки, не обрнување внимание на детали, бандажи и слично, од пред некое време случајно на поминување низ маало гледам ми-фа и почнав веке 10ти перење мислам дека имам кај дечково бубе, значи пералната карши школото во влае, перење му е надворешно 130, комплет 180 ден, и до сега не забушавал. Имам две коли мондео и Гранде Пунто, ГПто страшно го размазив и добива посебна нега, од силиконски лакови, детално чистење еднаш месечно и сл. Јебига пицајзла сум за тие работи и затоа и се тргнав од повеке перални кога гледам дека забушаваат. За ВашФабрик немам коментар едностано не ми се фаворит тие автоматски перални, доколку би бирал автоматски перални од економска гледна точка би ги избрал ППС бидејки гледам дека машините им се нај нај, со длабинско перење, перење изпод колата и сл. Гледам го форсирате, фаворизирате тој во нерези едон па може да се провери.
Поздрав