Автор Тема: Перални низ Скопје?  (Прочитано 894417 пати)

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3049
Одг: Перални низ Скопје?
« Одговори #1320 на: 20 Јуни 2013, 00:49:47 am »
Одличен е ;)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
« Одговори #1321 на: 20 Јуни 2013, 08:18:16 am »
Треба римајндери да праќа „не си бил 2 недели на прање, гарант колата ти е ѓубре..“ :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен nevian

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 248
« Одговори #1322 на: 26 Јуни 2013, 15:09:57 pm »
Дечки некоја препорака за перење на мотор со топла вода/пареа...
Кој, каде, колку?
"Its one thing to understand how to bolt aftermarket parts to your car. Its another thing entirely to understand how they all work together."

Отсутен nevian

• Јуниор
  • **
« Одговори #1323 на: 27 Јуни 2013, 01:28:17 am »
Овие во Лисиче Морски2 перат мотор со топла вода, знае ли некој?
"Its one thing to understand how to bolt aftermarket parts to your car. Its another thing entirely to understand how they all work together."

Отсутен Roci

• Сениор
  • Пораки: 3869
« Одговори #1324 на: 27 Јуни 2013, 08:26:10 am »
Sefe svrti 2-3 kruga po peralnite vo Sk i rasprasaj si se, tolku li e tesko da pomines, da baras nekoj del razbiram ama vaka.

Отсутен nevian

• Јуниор
  • **
« Одговори #1325 на: 27 Јуни 2013, 08:30:08 am »
Ги свртив низ цел центар пералните сите перат со ладна вода и не перат одоздола, ми треба некоја перална што пере со топла вода и од оздола за да можам да видам дали пушта уље некаде. Бев и во карпош и таму истиот муабет.

Отсутен freakyniki

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 329
« Одговори #1326 на: 27 Јуни 2013, 08:36:45 am »
морам и тука да напоменам....бегајте од пералната кај мида, на хемиско ми ја откорнаа цела кола, паднаа сите тапацири, каишите не ми се вракаат на место а и седиштата не се како што треба исчистени.
Пеглал не пеглал....пегли време пролази

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #1327 на: 27 Јуни 2013, 08:50:28 am »
Долно перење само у wash fabric, а со пареа кај Веро карши банките.

Отсутен Bauer

• Редовен
  • Пораки: 1223
« Одговори #1328 на: 27 Јуни 2013, 09:59:47 am »
Денес на враќање од Лисиче свратив во пералнава Морски 2 да го исперам количево.
Не сум перел одамна овде, ама пошто ми беше успат решив да пробам да видам како ќе биде.

Резултат.......многу многу пријатно изненаден. Вака до сега никој не ми ја испрал колата. Поготово што на потег Аеродром Ново Лисиче јас незнам да има некоја добра перална, па за перенје сум одел и докај Оли.

Дечково ја земал пералнава да ја работи, и вака ако продолжи му прдстои светла иднина.
Користи некои италијански средства (не ја запамтив фирмата како се викаат) значи активна пена, потоа восок, млеко за шал табла, средство за гуми, и сето тоа по цена од 150 ден. за така квалитетно завршена работа.

Да не испадне дека го рекламирам дечково, ама стварно прв пат го гледам. Едноставно си ја знае работата.

Кој е во близина, може да проба сигурен сум нема да згреши.

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Еве и слика од долно перење. Незнам дали на друго место во Скопје перат вака подвозје.

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Еве одоздола

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20800
« Одговори #1329 на: 27 Јуни 2013, 10:03:37 am »
Попуст за перење у "No.1 Carwash"
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен nevian

• Јуниор
  • **
« Одговори #1330 на: 27 Јуни 2013, 15:07:58 pm »
Завршив работа во Морски2 во лисиче: перење со топла вода и одмастувач на мотор и предно подвозје.

Отсутен Auto

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 520
« Одговори #1331 на: 27 Јуни 2013, 15:44:15 pm »
Колку те кошташе друже?

Отсутен nevian

• Јуниор
  • **
« Одговори #1332 на: 27 Јуни 2013, 15:47:03 pm »
300 ден за моторот и 200 за подвозјето. сумарно 500че

Отсутен Roci

• Сениор
  • Пораки: 3869
« Одговори #1333 на: 27 Јуни 2013, 18:11:08 pm »
Deneska sum dobil perenje na kolata vo Veles, kako nikogas do sega i toa samo za 100 den komplet-velesani neka navalat.

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30072
    • CARclub.mk
« Одговори #1334 на: 27 Јуни 2013, 18:19:53 pm »
А само една перална имате во Велес?