Автор Тема: Како да го (под)средиме сообраќајот во Скопје?  (Прочитано 196336 пати)

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
Одг: Како да го (под)средиме сообраќајот во Скопје?
« Одговори #360 на: 07 Октомври 2015, 10:11:09 am »
Туу 18 тешко повредени, ако продолжат вака повредениве брзо ќе биде обнова на возен парк кај мене ;D
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Одг:
« Одговори #361 на: 07 Октомври 2015, 10:16:43 am »
Волку тупење немало ни во дизел вс бензин, плачковците ќе си плачат, хејтерите ќе си хејтаат и така во круг.

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7476
  • FB Vlecna Suzba Niko-m

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20701
« Одговори #363 на: 10 Октомври 2015, 14:33:28 pm »
Wow! Па на овој начин можеби конечно ќе ја стигнеме Полска од пред 10ина години!
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5839
« Одговори #364 на: 16 Октомври 2015, 19:14:45 pm »
Никад нема да го подсредиме

Присутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20146
« Одговори #365 на: 16 Октомври 2015, 19:22:45 pm »
Нормално дур се проаѓа на црвено во гужвите. Додека не почне да се стои на секоја раскрсница и да се одзимаат возачки за поминување на црвено џабе. И за сечење на дупла линија исто.

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43949
  • Il Moderatore

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29806
    • CARclub.mk
« Одговори #367 на: 16 Октомври 2015, 19:48:59 pm »
Нормално дур се проаѓа на црвено во гужвите. Додека не почне да се стои на секоја раскрсница и да се одзимаат возачки за поминување на црвено џабе. И за сечење на дупла линија исто.

Проаѓање на црвено и не е толкав проблем низ градов - барем јас не гледам (пре)многу да се проаѓа на црвено. Поголем проблем е бутањето на среде раскрсница кога веќе гледаат дека улицата од спроти е веќе полна, па стојат на среде раскрсница кога на другите им е зелено.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #368 на: 16 Октомври 2015, 19:52:39 pm »
Се проаѓа, се проаѓа. Денес како ќе ме упукаше прватна дваестројка згуза, зошто се проаѓа на црвено и овој очекуваше дека ја ќе пројдам на црвено и дека и он ќе пројде на црвено.. Од што многу се проаѓа на црвено, ја морав да мрднам до пола пешачки да не ме учука, а овој дури и ми свиреше што сум застанал на црвено. До толку е катастрофа.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55054
  • Махер
« Одговори #369 на: 16 Октомври 2015, 19:55:12 pm »

Проаѓање на црвено и не е толкав проблем низ градов - барем јас не гледам (пре)многу да се проаѓа на црвено. Поголем проблем е бутањето на среде раскрсница кога веќе гледаат дека улицата од спроти е веќе полна, па стојат на среде раскрсница кога на другите им е зелено.
Стандард кај Соборна. Катаден.

Отсутен lans

• Редовен
  • Пораки: 1297
« Одговори #370 на: 16 Октомври 2015, 19:59:19 pm »

nema den da ne izlezam so kola/skuter da ne vidam nekoj da proagja na zdravo crveno.ne'samo sto se smeni od zolto vo crveno'
nego 'crveno,kje gi udrev za malku ovie od strana sto im e zeleno'
VW Passat 2.0TDI 2015
Skoda Fabia 1.2TSI 110PS DSG7 2016
Honda SH150i  2020

Присутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20146
« Одговори #371 на: 16 Октомври 2015, 20:06:28 pm »

Стандард кај Соборна. Катаден.

Само синоќа 4 пати ќе ме собереа на црвено пројдени. Кај соборна стандард се поминува на црвено, кај железничка исто, кај Џамбо, кај Црвен крст,  кај Мавровка, во Автокоманда итн.

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
« Одговори #372 на: 16 Октомври 2015, 20:15:45 pm »
Од што се проаѓа на жолтоцрвенкасто, е опасно да кочиш на жолто да не добиеш порака New hardware found...
А за раскрсниците, ако застанеш на зелено пошто е блокирана раскрницата и нормално нема да поминеш, ќе добиеш какафонија од свирежи.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #373 на: 22 Октомври 2015, 09:25:01 am »
Ако сакаш да го промениш светот, почни од себе.

Отсутен lans

• Редовен
  • Пораки: 1297
« Одговори #374 на: 22 Октомври 2015, 10:46:14 am »
malku postaro,na tema proagjanje na crveno.
VW Passat 2.0TDI 2015
Skoda Fabia 1.2TSI 110PS DSG7 2016
Honda SH150i  2020