Drugar znaes li ti sto zboris? Ne povrat po sija,ima razlika neli?
p.s. Na gojdo i negovite biseri na mudrosta ke mu repliciram utre me mrzi sega docna da ja razvlekuvam na dolgo i siroko
p.s.s. na durex ovoj sportex ili trojan ne znam koja marka bese na kondomi ke mu se izvinam odkoga toj ke se izvini i toa ke se izvinam ne za toa sto e naucno vo pravo tuku za toa ako se pocustvuval navreden ama se razbira otkako toj prv ke se izvini bidejki toj prv zapocna
Inaku i na malo dete od 5 godini mu e jasno deka ne e vozmozno zasteda od 60 % pa makar gojdo i da bil drogiran dodeka gi vrsel prsemtkite.Utre matematicki ke ti objasnam kade ti e zabludata i tvoeto neznanje magistar primarius doktor i sto li uste ne Gojdo
Ех бре другарче другарче, јас не те навредив со ниеден погрден збор во мојот прв пост каде ти забележав на пресметката, навреди и погрдни зборови немаше за разлика од твојот одговор кој следеше потоа.
Што би рекол гОЈДО ако сакаш да навредиш некого треба да знаеш да го погодиш во точка каде боли, а ти не само што не успеваш во тие свои намери туку и уште повеќе се бламираш и деградираш самиот себеси како личност овде на форумов покажувајќи колку си лесноумен и празноглав и колку всушност не знаеш и си неинформиран.
Предпоставувам дека и средството за комуникација кое го користиш за да ги изразиш, споделиш, и наметнеш овде на форумов твоите широки погледи, знаења и искуства не знаеш правилно да го користиш, затоа што ако знаеше ќе пишеше Sportex во она онега што е онде а се вика GOOGLE и ќе најдеше дека во твојата база на податоци на хард дискот со минимален капацитет кој се наоѓа во твојата глава, недостасуваат податоци за овој поим и освен марката на презерватив која ти така гордо ја спомена постојат и други информации.
Еве јас како учтив член на овој форум ќе ти помогнам да се едуцираш , само кликни овде
http://www.sportex.de/EN/index.htmlПред да реплицираш на некого за нешто, прочитај малку види, размисли (ако можеш) па после пиши.
Ако малку размислеше ќе сватеше дека ова не е детски форум за цртани филмови за да можеш ти како голем познавач на оваа егзактна наука да можеш да ги едуцираш членовите од областа на математиката, бидејќи овде има и др. и мр. и џр, и фр и какви уште не курци.
BTW...Секоја чест за учествата на натпреварите по математика ама очигледно кај тебе била онаа ....Важно е да се учествува... А не да се победи.