Автор Тема: ЛЕГЕНДАРНИ ПОСТОВИ  (Прочитано 544457 пати)

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7387
Одг: ЛЕГЕНДАРНИ ПОСТОВИ
« Одговори #3570 на: 31 Март 2023, 15:44:45 pm »
500€ за мал сервис + плочки за 10 години старо возило е прилично многу, ама веројатно сакаш да се пофалиш дека ја сервисираш во овластен  :)

Знам дека е скапо, намерно ја сервисирам у овластен за да те дупам на форум да се нервираш.

:-X

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #3571 на: 02 Април 2023, 01:50:21 am »
(според мене Rowe е доста квалитетно масло и не се сомневам на Мотоцентар моментално бидејќи уште им се први тури и не се толку познати за масло  ;) )

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 3847
« Одговори #3572 на: 03 Април 2023, 08:16:29 am »
На толку пари да стават огледало наместо екран?
Единствено позитивно е некој како Симо да се докопа до половно и да не мора да кастрира некој со тротинет :)

Тој што има пари за ново не му се секира колку чини екран во ретровизор, а 1000 пати попрактично бидејки нема потреба од подесување при секое седнување (доколку ја возат колата повеќемина)
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54992
  • Махер
« Одговори #3573 на: 03 Април 2023, 08:22:55 am »
На толку пари да стават огледало наместо екран?
Единствено позитивно е некој како Симо да се докопа до половно и да не мора да кастрира некој со тротинет :)

Тој што има пари за ново не му се секира колку чини екран во ретровизор, а 1000 пати попрактично бидејки нема потреба од подесување при секое седнување (доколку ја возат колата повеќемина)
Суптилна промена, суптилна. :)

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 3847
« Одговори #3574 на: 03 Април 2023, 10:01:33 am »
Кога Ворен би ја дознал цената на нов фар на новиве возила, ретровизор или било кој дел, верувам дека одма би го сменил мислењето. Јас типувам дека 2400 евра е камерата(ретровизорот).
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен Power to the people

• Сениор
  • Пораки: 6450
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
« Одговори #3575 на: 04 Април 2023, 08:06:30 am »
Додека плаќаш каско си покриен, после тоа се шо ќе си скршиш ќе си платиш.   :)

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6747
  • Бенве сие бенве
« Одговори #3576 на: 09 Април 2023, 17:51:40 pm »
Има, ама дали таа е истражена.

Фала богу има, дупло појака е, не ми е тоа муабетот.
Со Форд Ка имам шофери како вас кинето од Маврово што незнаат основни работи за контрола на возило и не осетиле под и надуправување на 300 коња коли.
Да е кај мене тој случајот влагам в кола и со се кола дирекно во Вардар се фрлам.
Зошто што ќе ми е 3.0. Да кажам само дека имам 3.0?  ;D

Ја не патам од комплекс на споро возило. Јас надокнадувам. И ја користам колата 100 посто.
Во прилог имам и куп слики постирано на високи брзини што вашите 3.0 коли ги немаат видено.

Ве кинам со пиштол, а вие имате пушки.

И више не коментирам дефинитивно.

more masko ti ja cita mislava i ti se cuda na pameton, abre ti jali znajs sto znacit triljadi kubici masina more prijatele, toj mozi da te vlecit so konzervana 1.6 dvesta shaese ugore po pletvaron.. ami kaj nemu 1.6 je motorceno za brisacite more, ovde gjermania 1.6 go zimaet za devojcinja pocetnik da se uce nanego ti soprajs muabet ovdean ali si svesen to kaj tebe e kako motorce za voda klaenk vlimenka i mu turile trkala da izgledat ko kola namirise braton so je dolu makedonija so puntono 1.9 jtd ke te pocepit kako poziv za vojska se uno so si kupil kolice ama te glem vaka potroa use si prazen vo lejkata brmcis so nekoje motorce vkrug vrtis so gazon osmici vo pepelta stramota je utre ke ti dojt pametot ke te citaet lugeno po forumon ke ti se smejt osbestise ne go vadi onakvoeto kaj so sii i merat..  e taka ppzdrav odmene beri pamet mlado dete si gledam ovdean se ispostravte vgajci od prepicvajne si kinel po straza ovde onde sedi otiako  izlezit nekoj so kola ko so trebit neke znajs koj kraj da go vatis, ke ti pojdi prdezo vgrcman.. a use pobeter ako ti izlezit nekoj sleper odkontra na straza pa da te spakova direkt pasteta lovecka a te naprai, berete pamet poleka terajte pozdrav odmene

Sent from my iPhone using Tapatalk

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 13939
« Одговори #3577 на: 10 Април 2023, 08:35:14 am »
Јас имам теорија дека деко е некој форумџија шо се дупи на демирхисарски 😅 Ипкис

Отсутен Power to the people

• Сениор
  • Пораки: 6450
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
« Одговори #3578 на: 10 Април 2023, 09:00:30 am »
Мора дает некој селанец во душана, пошто онака да пишвит сакат многу мислејне.

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5558
« Одговори #3579 на: 10 Април 2023, 11:23:10 am »
Не е Ипкисо,  некој од скопјаните е,  го сетив на shaese, само скопјани ко ќе сакат да звучат прибитолски користат шаесе :D
А можи и да е тој,  да прај ваков мајндфак овде да ме збуни :D

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29674
    • CARclub.mk
« Одговори #3580 на: 10 Април 2023, 11:33:48 am »
Исто ко битолчани кога сакаат да исмеваат скопски викаат „Скупје“ и „гудина“. :)

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Пораки: 5930
  • Шо да пишам тука?🤔
« Одговори #3581 на: 10 Април 2023, 12:03:15 pm »
А да не е Прилепчанец?
Оти по изразиве ми изгледа ко од околниве населени места да е.
Доста често сум го слушал изразот "Прва накумплук втора нарачна" од луѓето кои живеат во прилепските села.
А ништо чудно да е и од друго место, па само пробува да користи различни изрази, гледам во секој пост дека еднаш е Битолчанец, еднаш Прилепчанец итн.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 13939
« Одговори #3582 на: 10 Април 2023, 12:26:48 pm »
А да не е Прилепчанец?
Оти по изразиве ми изгледа ко од околниве населени места да е.
Доста често сум го слушал изразот "Прва накумплук втора нарачна" од луѓето кои живеат во прилепските села.
А ништо чудно да е и од друго место, па само пробува да користи различни изрази, гледам во секој пост дека еднаш е Битолчанец, еднаш Прилепчанец итн.

Демирхисарски цепа накај прилепски. Пољачки :)

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10967
  • 430i
« Одговори #3583 на: 10 Април 2023, 13:18:45 pm »
Шæсет
Си имаат посебен симбол битолчани 😂

Отсутен tomaso

• Редовен
  • Пораки: 2171