Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Vidi da ti kazam ednas me izbrkavte ama togas bev mal dete da ne recam u pametot u vi go napraviv keifot da me nema ako precam kazi ama na gorumot si ima gazda i toj kazuva a sto e tvoeto mislenje popametbo od moeto pa da mi vikas glup eve neznam ama ne e vo red jas nikogo ne navrediv nikogas i ocekuvam respekt i fakti na masata a sega nemam vreme za takvi negatifci kako tebe ostanuvam budem da citam samo ot koga ke ja prestavam mojata kola nemoj posle na site da vi stanam dobar interesen a na zenskite tuka i ubav i sladok oti takvi ste vie lugeto koristoljubivi pozz
Кај мене колата нема да издржи 100Ккм не па гумите.
Не е така розево тоа. Кај мене ниту еден производител не ми дал предлог акумулатор висок 175цм како шо треба фабрички, туку 190цм висок како што ги прават сите и одвај некако го собира.Алатката слабо некако.
Многу висок тој 190цм, не дека и 175цм е низок, ама скоро 2м акумулатор....
Време ви е да го напуштите форумот одредени "автомобилисти" и да се зачлените на некој форум за градини и слично Вашите коментари за моите прагови, ич на К не ги клавам
Moze eden sovet od vas detajleriNa mercedesov koga go zemav na saltabla imase edna ikona zalepeno kako crkvice so krst. Prethodniot gazda si ja zema i ostana na saltabla od lepakot i mi bode oci.Probano so vlazni maramici,rakija,hemisko sredstvo za cistenje sedista i nejke da iskoci. Dajte sovet so sto da go projdam a da ne ostetam tablata i da mi ostane belo posle.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my MI MAX using Tapatalk
Ако остане бело лепење пак макета на соборен храм и решен проблем.
Најверојатно имаш проблем со притисокот на горивото дефитивно.
Се наплаќа поправка на заби и пломбирање.Имаш пломбинод 40€ и пломби кои ги покрива здравственото.Јас деновиве баш треба да ставам заби(еден скршив и сеа 4 ќе ставам ) околу 1700€.Ама да не слегвам Мк,ќе јадат трици оти одиме за забите да ги напрајме,ќе ги правам овде.
Еден совет ми треба: во Транзит ги имаат Сава што ги барам, да ми ги испратат по карго.Произведени биле 51 недела во 2022-ра.Дали да почекам пратки од 2023-та или нема поента?
Едноставно жените немаат таков слух. Битно им е да запали и да вози, толку.
Да, ама затоа јајца ако турниш од нон стик тавче со железна виљушка пополека в чинија, од на работа ќе ти ѕвони на телефон да се расправа. Sent from my Redmi 4X using Tapatalk