Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: cuoresportivo166 на 03 Октомври 2013, 12:11:57 pmВтората слика си е најфабричка верзија на колата шо може да биде. Никој не паѓа у несвест,ама кога некој ќе каже дека нешто е ружно,а у тоа време БУБА и Т1 биле врв на VW, мислааам ...Да не ставам слики срамота се за во ваква тема. Нека е фабричка де, тоа и јас го викам. Фабрички, колата си е ружна.А зашто го мешаме VW во муабетот? Или ради тоа што некој кажа нешто за Алфа, па работите ги сфаќаме лично и „со иста мера“ одговараме?Побогу, јас не реков дека T1 или Буба или таму нешто друго е поубаво. Реков дека за мене, конкретниот модел не изгледа убаво.Цитат: Мартин на 03 Октомври 2013, 13:47:04 pmВо просек (според форумска популација), сите модели на Алфа се ружни. Заклучок - Алфа не знае да направи кола која е убава, геометриски складна и пропорционално пријатна за гледање.Не го тупи. Алфа има многу убави коли, и ќе ми снема простор на сервер пред да ги наредам сите. Конкретнава кола не е една од нив.
Втората слика си е најфабричка верзија на колата шо може да биде. Никој не паѓа у несвест,ама кога некој ќе каже дека нешто е ружно,а у тоа време БУБА и Т1 биле врв на VW, мислааам ...Да не ставам слики срамота се за во ваква тема.
Во просек (според форумска популација), сите модели на Алфа се ружни. Заклучок - Алфа не знае да направи кола која е убава, геометриски складна и пропорционално пријатна за гледање.
Да се разбериме дека нема РУЖНА Алфа.Сите во нив го имаат она Италијанското
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Богами, стварно.
Цитат: zeroSignal на 03 Октомври 2013, 20:37:18 pmБогами, стварно.Откако увиделе дека има одличен усшех бапнале и вота верзија:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Богами, стварно.