Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Па па па ...Кај рековте дека е ова ??
Одамна не сакам да се сметам себе си за патриот затоа што од тоа јас а и многу други во оваа земја голтаме горчлива кнедла во грлото. Колкави патриоти сме докажавме сите колективно кога менувавме име, знаме, устав и кога амнестиравме убијци...Кога територијалната поделба ја скроивме по тертип на браќата...Тука ја утнавме браќа. Не со сунчањето на гзот по грчките плажи...Затоа на здравје и олабавете. Во иднина ако затреба, бидете патриоти...Ве молам!!!
Цитат: Cuore Sportivo на 24 Јуни 2014, 15:06:46 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Па па па ...Кај рековте дека е ова ??ubavini... ако се испадне како што треба ќе идам во агиос никитас на лефкада.. Ќе го посетам и местово ако е ефтин рентакарот
Текстов како јас да сум го напишал, алал да му е на дечково.http://urbancult.mk/buckurush/item/3222-grcki-ili-ohridsko-onadenje
Неможев да најдам поприкладна тема па ај тука да прашам:Да не знае некој каде во Маврово е ова?(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)