Автор Тема: Нова наградна игра на Авто Плус - Биди Тест Возач!  (Прочитано 19991 пати)

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Голф не сигурно... ;D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Голф не сигурно... ;D

Ја мислам дека човек треба да се соочи со комплексите а не да бега од нив ;D ;D

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10987
  • 430i
Јас би го избрал Фокусот, не ми се свиѓа, ама би сакал да видам како ќе се однесува и дали знае сам да се паркира ;D

Присутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11751
  • Архитект
како што знам 1.4 атм. нема веке во понуда кај голф и фокус

Точно  и јас така мислам. Ама можи да изненадат да ископаат некој ужас мотор. Голфот можи да е 1.2 тси :( :(

Отсутен zoki.mih

• Почетник
  • *
  • Пораки: 22
Бидејќи го имам пробано Фокусот би ви препорачал доколку ве извлечат да го пробате затоа што има многу добар мотор. Нема систем за сам да се пракира али дава многу добра вожња..

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29791
    • CARclub.mk
Сабајлево добив информација дека нема да биде едно фиксно возило - туку што ќе се погоди да е слободно во тој момент. Најверојатно во првиот круг ќе биде Фокус дизел, а за Голфот немаме информација. Реното ќе биде ептем ново - денес ќе го регистрираат, и 99% ќе биде купето.

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
Ја ќе го возам Реното ... ;)

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Сабајлево добив информација дека нема да биде едно фиксно возило - туку што ќе се погоди да е слободно во тој момент. Најверојатно во првиот круг ќе биде Фокус дизел, а за Голфот немаме информација. Реното ќе биде ептем ново - денес ќе го регистрираат, и 99% ќе биде купето.

Значи ја да не праќам кодови, ако е на принцип што ќе се погоди ќе ми се падне ГОЉФ-от. ;D

Отсутен djidji

• Легенда

Значи ја да не праќам кодови, ако е на принцип што ќе се погоди ќе ми се падне ГОЉФ-от. ;D

Еее Марфи ... :)

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Голф не сигурно... ;D

Немам комплекси од Голфот, ниту пак го сметам за лошо возило -напротив!
Само имам аверзија спрема Гољф од други причини... ;D

А ако ми се падне случајно може ли да одам со него на Косово да се стопам во Масата...?
Кече ќе ми дадат на граница, не треба да се вклучува во дополнителна опрема... ;D

Отсутен djidji

• Легенда
Голф не сигурно... ;D

Немам комплекси од Голфот, ниту пак го сметам за лошо возило -напротив!
Само имам аверзија спрема Гољф од други причини... ;D

А ако ми се падне случајно може ли да одам со него на Косово да се стопам во Масата...?
Кече ќе ми дадат на граница, не треба да се вклучува во дополнителна опрема... ;D
А на граница ако те проверат дали ти е ваков:

или го чуваш у футрола :D

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Мислиш волку голем...? ;D

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
Бидејќи го имам пробано Фокусот би ви препорачал доколку ве извлечат да го пробате затоа што има многу добар мотор. Нема систем за сам да се пракира али дава многу добра вожња..

Кој мотор го испроба ?

Отсутен zoki.mih

• Почетник
  • *
  • Пораки: 22

Кој мотор го испроба ?
2.0 TDCI 140 KS

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
Е богами, ако овој фокус со 140 кс тдци го даваат на авто плус, ја би барал фокус да возам... има да лета :)