Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: zeroSignal на 01 Јуни 2011, 11:33:16 amЕве повеќе информации за тоа како прошле првите добитници. До сега е рекордер Стружанецот Срѓан со 886 изминати километри за еден викенд!Ја можам поише.
Еве повеќе информации за тоа како прошле првите добитници. До сега е рекордер Стружанецот Срѓан со 886 изминати километри за еден викенд!
Цитат: S16 на 02 Јуни 2011, 09:42:00 amЦитат: zeroSignal на 01 Јуни 2011, 11:33:16 amЕве повеќе информации за тоа како прошле првите добитници. До сега е рекордер Стружанецот Срѓан со 886 изминати километри за еден викенд!Ја можам поише.Pa fraerov spiel u kola ili bil do beograd i nazad....treto nema
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Дечки, Авто+ повторно организира наградна игра, каде што можете да бидете тест возач за еден викенд - и да возите Focus MK3, Golf MK6 или Megane GT line.Повеќе информации тука. На минатата игра osmica8 од нашиот форум ја имаше среќата да биде извлечен, и искрено се надеваме дека пак некој од тука ќе добие награда!
еј дечки...купете си вие Авто+ али не праќајте!!! јас вчера купив и пратив и се осеќам некако сТреќен и мислам дека сите три мене ке ми паднат не си ги абете напразно пораките : )))
Цитат: Dodo на 20 Јуни 2011, 13:48:46 pmеј дечки...купете си вие Авто+ али не праќајте!!! јас вчера купив и пратив и се осеќам некако сТреќен и мислам дека сите три мене ке ми паднат не си ги абете напразно пораките : )))Абе зашто така викаш, ете на Дејан му се падна... возеше АSX ете има и посебна тема и впечатоци...
Цитат: RikiRulz на 20 Јуни 2011, 14:50:29 pmЦитат: Dodo на 20 Јуни 2011, 13:48:46 pmеј дечки...купете си вие Авто+ али не праќајте!!! јас вчера купив и пратив и се осеќам некако сТреќен и мислам дека сите три мене ке ми паднат не си ги абете напразно пораките : )))Абе зашто така викаш, ете на Дејан му се падна... возеше АSX ете има и посебна тема и впечатоци...Лелее Рики шпиун!! Не ме знаат овде како се викам, не ме издавај!
абе не викам јас ништо лошо... али деновиве 5 пати ми паднаа од рака клучевите од колата... значиииииии... ќе ми падне и тука наградата (а можеби и сите три награди!!!) : ))))