Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Мене и да ме извлечат ќе ми се падне Голфот да го возам...
Цитат: Sportex на 12 Мај 2011, 12:11:48 pmМене и да ме извлечат ќе ми се падне Голфот да го возам... И тоа не е лошо. Од искуство ти кажувам.
@Kimi Заради тоа што не иде на секого да му дадеш кола да вози - и затоа што тој што ја зема колата потпишува документ за одговорност од штета, итн. Дај му гага кола на 18-годишно дете, ќе ја замота околу прва бандера.
Цитат: brasica на 12 Мај 2011, 12:16:44 pmЦитат: Sportex на 12 Мај 2011, 12:11:48 pmМене и да ме извлечат ќе ми се падне Голфот да го возам... И тоа не е лошо. Од искуство ти кажувам. Па како ќе му дојде, од ASX на Голф е исто ко од Магаре на Коњ.
Извини, симит погача би бил 101. Голфот е братвурст.
Цитат: Cuore Sportivo на 12 Мај 2011, 12:19:14 pmЦитат: brasica на 12 Мај 2011, 12:16:44 pmЦитат: Sportex на 12 Мај 2011, 12:11:48 pmМене и да ме извлечат ќе ми се падне Голфот да го возам... И тоа не е лошо. Од искуство ти кажувам. Па како ќе му дојде, од ASX на Голф е исто ко од Магаре на Коњ. Од АСХ на Голф ти е исто како од Суши да преминеш на Симит погача - Брееее!
Цитат: zeroSignal на 12 Мај 2011, 08:18:02 am@Kimi Заради тоа што не иде на секого да му дадеш кола да вози - и затоа што тој што ја зема колата потпишува документ за одговорност од штета, итн. Дај му гага кола на 18-годишно дете, ќе ја замота околу прва бандера.епа треба да е идиот и да не е васпитан од дома, дека кон туѓи ствари внимателно се пристапува, башка колите сигурно се каско осигурани... ај не на 18 годишно ама можеле да напраат еве рецимо од 21 година. нема везе океј е претпазливоста од страна на организаторот на наградната игра само што знам многу ми е дискриминирачки тоа 25 години