Јас зборам за поединци куртони, а ги има на куп, шо немаат ни плац официјален ни давачки плаќаат туку ќе ги искупат сите коли шо момже обичниот смртник да си ги дозволи едвај и ги шиткаат на истиот отепан народ дупло. Овде па глеам ги правдаат некој. Не е то бизнис, превара е на народо оти му се можи и срамота е да ги правдаш, ама ко ќе дој за тебе, пу пу не важи, да најме за поефтино некако.
Исто како да правдаш некој ете ќе земам пример од мене. Чекам 4 сати изнемоштен со закажан термин не јаден, вода не пиен еден ден за да ми пикат црева во стомакот, седи еден до мене си прајме муабет не ја бива вака срамота е треба ред ау, дојде една сестра го фати за рака го упика пред мене без соодветни документи. И него го чекав уше сат и пол... Браво, се снајде.
Овие шо ги правдате лајнари се од иста класа како овај или од оние "само да прашам" на шалтер, дека се снашле, ако знаеш снајди се и ти, од друга страна кукате сите оти не е средено ништо во државата, треба ред, ко ке дој за вас да не важи.
Или да правдаш некој шо е арамивче, абе знајш се снаоѓа му требат пари, ама ме знај не кради од кај мене.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk