уште да му ги знаев вредностите, па фино во логинг да си отидам и од таму да си го купам...
и уште нешто... дај кажете тука кај нас кај да се купи-набави било кој дел за алфа, не по интернет и беј и остали линкови.. ако ја треба да чекам денови и/или недели за да ми стигне некое усрано делче, ке се деси истото што се деси со сузукито... ке изгубам желба, ке ја фрлам у двор од страна и ке ја заборавам... лесно ке ги заборавам и парите дадени за колата и парите дадени одпосле... инстант ке ми пројде маката.. ке ја биде за кокошарник... знаете ли колку вакви започнати и недовршени проекти имам само заради тоа? неможам да го сварам моментот дека треба да чекам и повеќе од месец за да речеме сензор за палење...
мислам дека некои што ме знаат од тука знаат и дека некои од моите проекти завршија со токмаци, камења и шипки врз нив... со сузукито се деси тоа на двапати.. една машина ја рокнав со токмак у блок и ја распарчив... резервоарот беше вториот пат, кога протече... и со југото беше исто, и со ренот беше исто и со бмв-то беше исто и со неколку други проекти за мотори и коли... ке се јавиш на некој добавувач на делови и ке ти рече дека за некое усрано мало мочано делче треба да чекаш 4-5-6 недели? па нели е тоа тешко срање?
пецони...? зашто тебе ти лежат 10 започнати и недовршени проекти? немој само да ми речеш дека главна причина ти се финансии...
уф малку нервоза... не наменета кон било кого на форумов... се нервирам кај живеам... башка баш вечерва ли мораше да изгори доводниот кабел од бандера за струја у мојата гаража....?