gledajte da imate srekja i da vi prokape od sredstvata i od pareata direktno vo radioto
Па, не би требало - мене не ми дува од кај радиото, значи затворено е таму.
Плус, луѓето од Перфект се големи професионалци, така да не сум многу загрижен за тоа. Пример, мотор не се перело, електроники ќе се заебеле, шуш-муш.. Отидов кај нив, го испраа, го направија топ, еве веќе од август 2012-та навака е перен, нема никаков проблем.
Нема потреба од пареа. Има посебни средства за дезинфекција и чистење на каналите за воздух. Го имаш скоро во сите авто козметики и кошта 300ден.
Пробано, работи одлично.
Има, има потреба. Тие средства од триста денари, обично се викаат Клима доктор, и само го маскираат проблемот, краткорочно. Пробано, кај мене не помогнаа баш. Овој зафат чини горе-доле исто толку, а чисти темелно се, плус се става од тој Клима доктор, тоа е она мало спрејче на третата слика, помеѓу седиштата.
Чисто се сомневам дека само спрејот е подобра варијанта отколу спрејот плус дезинфекција со пареа.
Користите карбонски филтри за полен.
Епа тоа се заебав годинава, луѓето од Ауто Филтер ми дале обичен, не карбонски. Мада, мислам дека и карбонски немаше да го реши проблемот во целина.