Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3079744 пати)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14288
  • Пудингот на шоферството
Само незнаеш точно колку штета ке направиш. ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Или не пијте додека возите, па ќе се намалат и шансите да ви излета граѓа пред кола.

Отсутен martin_bt

• Редовен
  • Пораки: 2512
  • Дете Битолчанче
Никола и одземање на возачка обавезно ке има доколку возачот конзумирал алхохол, башка казна од 350 евра.
Што вредат коњските сили ако зад воланот седи магаре ... ? ;D

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Башка ако бил возач почетник, може и јаче од 800 евра да јадел.

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
Нема ништо нечовечно во тоа да се казни тој што прави бељи у сообраќај!

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8532
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Каков муабет еј
 Свашта...

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ

Другпат ќе му оставите лична карта на еден од вас, колку толку гаранција дека ќе му ја направите штетата

Личната карта на човекот нема да му биде никаква гаранција, дури може и полошо да си направи ;)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54985
  • Махер

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT

Утнати гости, далеку од поентата, но у секој случај интересно..

Отсутен SirPsyhoSexy

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 773
Завчера со другар на семафори не бапна еден дечко околу 25-6 години, искачаме надвор од кола бууууквално ништо, искача тој од таму ѓон пијан и се извинува се извинува. Да не беше пијан ќе си продужевме али малце не изнервира па решивме малце да го ребраме, го убедувавме дека е испукан лакот и му баравме 50 евра и неќеше да дае вика нишо немаш, зиаме телефон да вртиме у полиција ги извади за момент 3000 ки и се извини дополнително и ни вети частење у кафана зашо не викнавме полиција :) Он имаше штета околу 50ина евра, му се одрони кит од браникот :) Памет за друг пат ;D

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7476
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Aуу браво, само можам едно да кажам сите правиме грешки!

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Кармата е заебана работа, незнаеш кога ке удри.
п.с јас признавам дека сум те удрил и дека нема проблем да потпишам европски а ти неможеш од кур ми е двор ми е да викаш џандари кога ке ти прдне тебе на курот.

Отсутен SirPsyhoSexy

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 773
Го заборавивте делот со ѓон пијан беше? Неможеше да збори, а камо ли да вози. Како можам ќе му наштетам, шо ако удри дете? Не дека ако му ги зеам тие 3000 нема да удри али може ќе си иде дома и ќе си легне. Многу пати ме чепнале и ако немало нишо сум си влегол у кола и ќе се насмеам ќе му речам уживај друже, али вака.... Џандарите немаше да ги викнам за ударот ќе ги викнев да дува он.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Правиме правиме, вчера кај фонтана се пољубивме со еден малку. ;D

Идев во правец, Карпош - Влада и гледам нешто ротациони тука пред семафорите и некои дечиња искочени од кола. Свртев глава на десно пола секунда, и кога погледнав напред гледам браник пред мене. ;D Среќа не возев брзо, па закочив (само малку го почешав тој пред мене) и не се осети удар али знаев дека го имам допрено. Искочи чичкото, гледа нема ништо кај него и ми вика "Ништо, ај поздрав". ;D

Јас имам некои 2-3 гребнатинки на браникот ама ништо страшно, и онака беше за фарбање.

Отсутен Влатко К.

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 446
Вчера се враќам од работа, околу 15ч., на Илинденска кај Пионерски Мерцедес прилично добро закачи едно БМВ одзади, и двете чичка нови (заобиколив и продолжив, мислејќи дека кочат нешто сообраќај, видов дека се слупале кога ги одминував, не ни видов што модели).

Утрово околу 8ч. кај МСУ, на Кале, на сред улица ротациони светла, се приближувам полека, гледам Голф 3ка и БМВ понов модел, фронтално удрени (веројатно било ноќеска, немаше луѓе освен цајканите)... парам парче сторени