Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3847266 пати)

Отсутен BokiCactusic

• Сениор
  • Пораки: 3852
  • Боинг 747
Поминав од таму страшно беше колку реното беше оштетено, здраво го има собрано за жал.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
се сеќавате кога го постирав видеото на типот што ми падна со моторче пред кола? тогаш возев 50-60... вчера на патот од битола, пред бензинската на лукоил ми падна пред комбе жена со точак... е сега возев нешто над 100-ка...  страшно ке беше ако бев 5-6 метри понапред... едноставно женава и се сврте точакот накај сред улица и тука падна... кога сум грмнал на кочница застанав на 5-6 метри од нејзе... што и се деси појма немам... ја прашувам дали е добра, она вика се е ок, добра сум па си продолжив... дали и се сврте нешто у глава, дали замислена нешто појма немам, ама ако ја прегазиш оди докажи дека она паднала а не дека ти си ја удрил. прво и основно на тој пат не смее да има велосипеди...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Таму е дозволено 80 колку што се сеќавам?

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18026
Вчера во Ѓорче пред кружниот тек, пред СП Планет Голф 4 имаше удрено пешак на пешачки. Крв, јогурт и леб имаше на улица, колата беше со пукнато ветробранско стакло.
Кај 7 саат негде, приквечер.

Отсутен Apostolski

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 90
да те фати страв и пешки да идеш а не па да возиш кола

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Што јогурт беше?

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20379
Од оние розевите...

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Таму е дозволено 80 колку што се сеќавам?
100 e dozvoleno tamu t.e. tuka... tamu sum t.e. tuka sum. :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18026
Од розевите.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44958
  • Il Moderatore
Вчера во Ѓорче пред кружниот тек, пред СП Планет Голф 4 имаше удрено пешак на пешачки. Крв, јогурт и леб имаше на улица, колата беше со пукнато ветробранско стакло.

Порано, повеќе накај 6. И не беше голф, рено клио. И немаше удрено, туку усмртено. Је*ига. Таму ќе мора семафор. Преопасна стана за пешаци таа раскрсница откако отворија пристап кон новоселски пат. Веќе трета или четврта жртва на таа раскрсница во краток период.
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100

http://sitel.com.mk/mk/pochina-starecot-shto-beshe-pregazen-vo-gjorche-petrov

Отсутен Harris

• Редовен
  • Пораки: 1285
    • http://www.facebook.com/RenaultOwnersClubMacedonia
го знам типот шо го дигнал старецот , многу лудо вози , неприсвестен е , имаше Honda CRX пред пола година ја напраи партал , после си купи Clio , демек да се смири , нели , послаба кола ...  али исти ку**ц , клиото го возеше "исто" ко Хондата .. Лесна му земја на човекот шо ни крив ни должен го изгуби животот , и се надевам дека типот надлежните ќе го казнат поштено ..

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3410
  • Хюндай Тюсон
А што мајка бара пензионерот да излегува од дома? Си има пензија нека седе дома патиштата не се за пензионери туку за тркачи!

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
Се нервирал кога ги читал твоите постови, морал да излезе на воздух.

Отсутен Harris

• Редовен
  • Пораки: 1285
    • http://www.facebook.com/RenaultOwnersClubMacedonia
Ти не сваќаш дека и тебе можат таквите да те дигнат на хауба , пред месец дена на истата раскрсница , девојче удрија .. Шо ќе каеш за тоа . Нека седи дома и гледа цртани ? Ова не е Need for Speed друже , ни Fast and Furious , ова ти е Real Life , секој ден поминувам таму и секој втор-трет ден гледам инциденти на таа раскрсница , или на кружниот , значи таа зона е катастрофа , од раскрсницата до кружниот , станица , блага кривина , тинекс , деца , пензионери , средношколци .. ужас!

И секад ги пцујам тие шо не поминуваат на пешачки , ама старецот поминувал на пешачки , автобус застанал за да помине старецот , овој у друга лента не ни закочил и ете ти беља .. кујзнае колку години ќе заглави у затвор , и уште колку после тоа ќе го сања старецот