3200 е многу добра сума за таа кола. Сепак е кола која се произведува од 1998 без скоро никакви измени, туку со многу помалку опрема и изолација во класик моделот. 4000 е веќе астрономска цена, без лутење.
Imase eden oglas pred nekoe vreme 4200 evra i barase, 2008ma so 105000km, aj na strana toa, ama moeto glediste e vakvo: eve zemi gi za primer sevrolet kalos/aveo benzin motori 1.4 94hp, shto imaat poveke oprema od astrata na primer? imaat edni ednostavni komandi na volan za radio, drugoto se e isto, zboram za avea od 2004ta do 2009ta godina, a gledam ceni od 3000 evra pa nagore, eden od palanka na edno 5200 mu barase, a najbitnata rabota e shto site ne se pod 150000km, a uste pobitna e shto neznaes dali im e tocna klometrazata odnosno ne e vrakana.. go zemavza primer kalosot, ima i drugi slicni takvi koli benzinci koi idat po 3000-4000 evra shto se ponovi modeli od astrata a nemaat bukvalno nisto shto da ponudat.. ic ne se lutam nemaj gajle
4000 i baram ama ke ja dadam poevtino, se zavisno dali ke najdam kola, ako najdam nekoja koja shto mi se sviga a ne sakam da ja ispustam, astrata bi ja dal dosta poevtino