Zdravo na site, kupuvam tuaran 1.9 od postarite(2003-2006), radi budzetot shto go imam... Nekoi me znaat, veke godina i eden mesec vozam astra 1.4 benzin 2009ta godina kupena od avto kukja, jas sum i vtor sopstvenik, ja zemav od na majka mi sestra na 58000km, sega ima 69000km, vo megjuvreme i smeniv ulje i site filtri, a i plockite pocnaa da pustaat zvuci i niv gi smeniv...
Mi treba tuaran bidejki si dobiv bliznaci od pred nekoe vreme, koga ja kupiv astrata neznaev deka ke imame bliznaci i sega mi treba golem gepek
Mozda temata trebase da ja otvoram deka prodavam astra, a ne deka kupuvam tuaran, ama shto gledam po oglasi, potesko ke odi naoganjeto na dobar tuaran od kolku prodavanjeto na astrata, zatoa dodeka ne najdam tuaran za kupuvanje nea ne ja davam... I baram 4000 evra, bidejki ne e ic izvozena, i nikogas ne e udirana, no ima grebanici, osven vozackoto na drugite sedista ne se poznava deka e sedeno, bidejki licnosta celo vreme sama ja vozela, kupena vo maj 2009ta od avto kuka, jas i togas prv pat i napraviv sevte i posle garancijata odrzavana vo avto servis Vancho vo skopje vo stajkovci, majstorot prethodno bil vo ovlasten servis vo opel.. i da pominala samo 2-3000km godisno ulje i filtri sekogas menuvani..
Shto se odnesuva do tuaranot, po moznost sakam da bide so 5 sedista i po moznost 1.9