Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ми излегува постојано по реклами, па планирам деновиве да отидам да видам како е во живо. Од тоа што го видов на сајтот, убаво им е средено катноста, позиционираноста, квадратурата, функционално изгледа добро. Цените се движат од 1500 до 1650 евра по квадрат, зависно од големината помалите станови се поевтини, поголемите поскапи, така ми рекоа. Ќе одам деновиве на лице место да видам како е, бидејќи се работи за доста голем проект со преку 500 станови. Долго време се гради, а сега се во фаза на внатрешни работи керамика, паркети итн. Ако некој има купено таму, нека сподели информација. Ние во Треска што имаме уплатено, ни пролонгираа за декември за клучеви и имотни листови
Цитат: Jimny на 07 Октомври 2025, 18:43:05 pmМи излегува постојано по реклами, па планирам деновиве да отидам да видам како е во живо. Од тоа што го видов на сајтот, убаво им е средено катноста, позиционираноста, квадратурата, функционално изгледа добро. Цените се движат од 1500 до 1650 евра по квадрат, зависно од големината помалите станови се поевтини, поголемите поскапи, така ми рекоа. Ќе одам деновиве на лице место да видам како е, бидејќи се работи за доста голем проект со преку 500 станови. Долго време се гради, а сега се во фаза на внатрешни работи керамика, паркети итн. Ако некој има купено таму, нека сподели информација. Ние во Треска што имаме уплатено, ни пролонгираа за декември за клучеви и имотни листовиKaде е точно локацијава зашто ценава е доста интересна? И ми нема смисла помали станови (до 55м2) да се поефтини, би требало обратно да е.
Јас овде не видов квадратура поголема од 70 квадрати, и тоа на 70 квадрати ставиле 3 спални соби.Очај.
Испод 150 м2 ич муабет да не прајме.
Цитат: andrejnaumovski на 07 Октомври 2025, 20:14:14 pmЈас овде не видов квадратура поголема од 70 квадрати, и тоа на 70 квадрати ставиле 3 спални соби.Очај.Mногу тешко се продаваат станови над 75м2, имам неколку познаници што градат згради. Проблемот е што ако се одлучат да прават поголеми станови, треба цела вертикала да ја прават со истата големина, а тоа им се премногу големи станови. Со оглед на цената по квадрат за нов стан, ретко кој се решава за голем стан. Прават повеќе соби, за да може секое дете да има детска соба. Од друга страна, енормно многу се бараат станови околу 50-65 м2 за издавање и за живеење, особено за помлади, на кои ова би им било прв стан. Затоа и тие квадратури ги нудат. Кој купи голем стан пред 2020-та, имаше среќа.
Цитат: Jimny на 07 Октомври 2025, 18:43:05 pmМи излегува постојано по реклами, па планирам деновиве да отидам да видам како е во живо. Од тоа што го видов на сајтот, убаво им е средено катноста, позиционираноста, квадратурата, функционално изгледа добро. Цените се движат од 1500 до 1650 евра по квадрат, зависно од големината помалите станови се поевтини, поголемите поскапи, така ми рекоа. Ќе одам деновиве на лице место да видам како е, бидејќи се работи за доста голем проект со преку 500 станови. Долго време се гради, а сега се во фаза на внатрешни работи керамика, паркети итн. Ако некој има купено таму, нека сподели информација. Ние во Треска што имаме уплатено, ни пролонгираа за декември за клучеви и имотни листовиПозади тебе ТЕ-ТО. Вибрации, бучава и гледаш во оџак ако си со поглед назад. Спрема Вардар да.