Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Power to the people на 27 Септември 2023, 14:05:50 pmИнтересно за Цивик хибридот како што го гледав Мат Вотсон, е уствари електрично возило. Возиш на струја, моторот служи како генератор и го превзема погонот на повисоки брзини.0-100-ка побрзо од декларираното пошто електромоторите тегнат одма. Не се мафташ со кабли, не е плагин.Другар зеде годинава нова, не го имам прашано за цена, негова работа посекако не земам јас, ама мислам како шо ми кажаа други околу 40к.Не зезај? Браво!!! Не сум обратил ич внимание на колата, сега ќе побарам ривјуа.
Интересно за Цивик хибридот како што го гледав Мат Вотсон, е уствари електрично возило. Возиш на струја, моторот служи како генератор и го превзема погонот на повисоки брзини.0-100-ка побрзо од декларираното пошто електромоторите тегнат одма. Не се мафташ со кабли, не е плагин.Другар зеде годинава нова, не го имам прашано за цена, негова работа посекако не земам јас, ама мислам како шо ми кажаа други околу 40к.
Цитат: Deni на 27 Септември 2023, 17:14:19 pmЦитат: Power to the people на 27 Септември 2023, 14:05:50 pmИнтересно за Цивик хибридот како што го гледав Мат Вотсон, е уствари електрично возило. Возиш на струја, моторот служи како генератор и го превзема погонот на повисоки брзини.0-100-ка побрзо од декларираното пошто електромоторите тегнат одма. Не се мафташ со кабли, не е плагин.Другар зеде годинава нова, не го имам прашано за цена, негова работа посекако не земам јас, ама мислам како шо ми кажаа други околу 40к.Не зезај? Браво!!! Не сум обратил ич внимание на колата, сега ќе побарам ривјуа.Навистина Дени? Ме изненадуваш Еве го од мене видеото споредбено hybrid, ICE, PHEV и EV.https://youtu.be/KJs3ntc8DBQ?si=Ui4j9TErYADXfASRSent from my SM-S908E using Tapatalk
Цитат: Ordevski на 27 Септември 2023, 17:37:22 pmЦитат: Deni на 27 Септември 2023, 17:14:19 pmЦитат: Power to the people на 27 Септември 2023, 14:05:50 pmИнтересно за Цивик хибридот како што го гледав Мат Вотсон, е уствари електрично возило. Возиш на струја, моторот служи како генератор и го превзема погонот на повисоки брзини.0-100-ка побрзо од декларираното пошто електромоторите тегнат одма. Не се мафташ со кабли, не е плагин.Другар зеде годинава нова, не го имам прашано за цена, негова работа посекако не земам јас, ама мислам како шо ми кажаа други околу 40к.Не зезај? Браво!!! Не сум обратил ич внимание на колата, сега ќе побарам ривјуа.Навистина Дени? Ме изненадуваш Еве го од мене видеото споредбено hybrid, ICE, PHEV и EV.https://youtu.be/KJs3ntc8DBQ?si=Ui4j9TErYADXfASRSent from my SM-S908E using TapatalkНајозбилно. Дека ги земаа од Аутотрејд, нема ценовник, нема ништо, нема magic seats, салонот не ми е уз пат... и сум ја забаталил, иако ми е најомилен бренд. Ама од брендот не остана скоро ништо, така да не е ни моја кривица. Јас сум енормен поборник на овој тип на хибриди како Ампера.Да не имаат нашиве донесено, или тест возило?
Цитат: Deni на 27 Септември 2023, 18:40:55 pmЦитат: Ordevski на 27 Септември 2023, 17:37:22 pmЦитат: Deni на 27 Септември 2023, 17:14:19 pmЦитат: Power to the people на 27 Септември 2023, 14:05:50 pmИнтересно за Цивик хибридот како што го гледав Мат Вотсон, е уствари електрично возило. Возиш на струја, моторот служи како генератор и го превзема погонот на повисоки брзини.0-100-ка побрзо од декларираното пошто електромоторите тегнат одма. Не се мафташ со кабли, не е плагин.Другар зеде годинава нова, не го имам прашано за цена, негова работа посекако не земам јас, ама мислам како шо ми кажаа други околу 40к.Не зезај? Браво!!! Не сум обратил ич внимание на колата, сега ќе побарам ривјуа.Навистина Дени? Ме изненадуваш Еве го од мене видеото споредбено hybrid, ICE, PHEV и EV.https://youtu.be/KJs3ntc8DBQ?si=Ui4j9TErYADXfASRSent from my SM-S908E using TapatalkНајозбилно. Дека ги земаа од Аутотрејд, нема ценовник, нема ништо, нема magic seats, салонот не ми е уз пат... и сум ја забаталил, иако ми е најомилен бренд. Ама од брендот не остана скоро ништо, така да не е ни моја кривица. Јас сум енормен поборник на овој тип на хибриди како Ампера.Да не имаат нашиве донесено, или тест возило?Јас им пишав на Инстаграм, ми одговорија дека информаци само во салон или на телефон. За тоа време можеа да ми дадат одговор. И мене ми е фаворит бренд и во авто и во мото, ама се плашам дека ќе имаат судбина како со Макпетрол...Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Цитат: Ordevski на 27 Септември 2023, 19:21:48 pmЦитат: Deni на 27 Септември 2023, 18:40:55 pmЦитат: Ordevski на 27 Септември 2023, 17:37:22 pmЦитат: Deni на 27 Септември 2023, 17:14:19 pmЦитат: Power to the people на 27 Септември 2023, 14:05:50 pmИнтересно за Цивик хибридот како што го гледав Мат Вотсон, е уствари електрично возило. Возиш на струја, моторот служи како генератор и го превзема погонот на повисоки брзини.0-100-ка побрзо од декларираното пошто електромоторите тегнат одма. Не се мафташ со кабли, не е плагин.Другар зеде годинава нова, не го имам прашано за цена, негова работа посекако не земам јас, ама мислам како шо ми кажаа други околу 40к.Не зезај? Браво!!! Не сум обратил ич внимание на колата, сега ќе побарам ривјуа.Навистина Дени? Ме изненадуваш Еве го од мене видеото споредбено hybrid, ICE, PHEV и EV.https://youtu.be/KJs3ntc8DBQ?si=Ui4j9TErYADXfASRSent from my SM-S908E using TapatalkНајозбилно. Дека ги земаа од Аутотрејд, нема ценовник, нема ништо, нема magic seats, салонот не ми е уз пат... и сум ја забаталил, иако ми е најомилен бренд. Ама од брендот не остана скоро ништо, така да не е ни моја кривица. Јас сум енормен поборник на овој тип на хибриди како Ампера.Да не имаат нашиве донесено, или тест возило?Јас им пишав на Инстаграм, ми одговорија дека информаци само во салон или на телефон. За тоа време можеа да ми дадат одговор. И мене ми е фаворит бренд и во авто и во мото, ама се плашам дека ќе имаат судбина како со Макпетрол...Sent from my SM-S908E using TapatalkНи во инбокс цена не пишале? Веројатно немаат сеуште.